AcasăNewsAlina Gorghiu: "PNL pregateste intrarea la guvernare. Actualul Guvern e subred"

Alina Gorghiu: „PNL pregateste intrarea la guvernare. Actualul Guvern e subred”

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a anuntat ca liberalii pregatesc inlaturarea Guvernului Victor Ponta.

Alina Gorghiu considera ca actualul Guvern este subred, iar liberalii au demarat deja discutii cu parlamentarii din alte partide pentru a sustine o eventuala motiune de cenzura depusa impotriva Guvernului Ponta.

„Discutii am si eu, au si colegii mei cu foarte multi colegi din Parlament. Dar nu negociem venirea unor parlamentari in PNL, nu se accepta traseisti, si nu se negociaza voturi la motiune contra pozitii executive. PNL se pregateste temeinic pentru guvernare. E important sa intelegem ca orice zi la guvernare a PSD in frunte cu Victor Ponta e toxica pentru Romania”, a declarat Gorghiu, intr-un interviu acordat ziare.com.

Copresedintele PNL sustine ca liberalii nu mai pot sta pe bara, „pentru a vedea cum se erodeaza PSD”, pentru ca „PSD la guvernare inseamna un esec pentru Romania. Costuri pentru economie, costuri pe plan extern, o mare vulnerabilitate la adresa statului de drept”.

Alina Gorghiu anunta ca „Guvernul e subred, trebuie sa plece si mai devreme sau mai tarziu va face implozie. Sunt atat de mari presiunile de la baronii locali, din afara PSD, incat Victor Ponta isi bea degeaba cafeaua la Palatul Victoria”.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger