AcasăNewsAlina Gorghiu: "Pe 5 iunie depunem o motiune de cenzura. Victor Ponta...

Alina Gorghiu: „Pe 5 iunie depunem o motiune de cenzura. Victor Ponta poate deveni istorie”

Prezenta sambata la Pitesti, la Consiliul National al PNL, Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, anunta ca este foarte posibil ca din 5 iunie premierul Victor Ponta sa devina istorie pe scena politica.

Alina Gorghiu a precizat ca Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura pe tema „votului prin corespondenta” si ca este foarte posibil ca prin motiunea respectiva sa se obtina demiterea premierului Victor Ponta, „desi colegii de la UDMR sunt foarte pragmatici si vor sa vada documentele inainte”.

Alina Gorghiu este de parere ca „din noiembrie si pana astazi am vazut sfidare fata de cei care au avut alta optiune decat Victor Ponta la alegerile din noiembrie”.

Copresedintele Partidului National Liberal anunta ca „am ales ca tema a motiunii votul prin corespondenta pentru ca suntem de parere ca prin nepromovarea votului prin corespondenta se ingradeste exercitarea dreptului de vot pentru mai bine de doua milioane de romani”.

Alina Gorghiu a recunoscut ca se bazeaza si pe „decizia Curtii de Apel Bucuresti care chiar saptamana aceasta a constatat abuzul de putere a lui Ponta pentru ca nu organizeaza alegeri parlamentare”.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger