AcasăNewsAlina Gorghiu: "Obiectivul nostru este schimbarea sefilor celor doua Camere"

Alina Gorghiu: „Obiectivul nostru este schimbarea sefilor celor doua Camere”

Alina Gorghiu, co-presedinte al Partidului National Liberal, a anuntat, luni, ca principalul obiectiv al liberalilor, pentru perioada imediat urmatoare, este schimbarea sefilor celor doua Camere.

„Intr-adevar, realizarea unor noi majoritati in Camera si in Senat si schimbarea liderilor celor doua Camere sunt obiective pentru perioada imediat urmatoare. Deocamdata, se strang semnaturi pentru schimbarea presedintelui Senatului si, fara sa intru in calcule, semnalele sunt bune”, a declarat Alina Gorghiu pentru stiridiaspora.com.

Desi pregatesc schimbarea sefilor celor doua Camere, liberalii recunosc ca inca nu au pregatiti inlocuitori pentru cele doua functii. Alina Gorghiu sustine, insa, ca „atunci cand vom stabili persoanele care sa preia conducerea Camerei sau a Senatului, pot sa va asigur ca vom avea drept criterii echilibrul si credibilitatea”.

Mesajul co-presedintelui PNL este unul ferm: „Parlamentul trebuie sa isi recastige credibilitatea si sa functioneze democratic, nu ca o anexa a Guvernului”.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger