AcasăNewsAlina Gorghiu: "Nu-mi face placere sa-l vad pe premier facand drumuri la...

Alina Gorghiu: „Nu-mi face placere sa-l vad pe premier facand drumuri la DNA”

Premierul Victor Ponta a fost audiat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si inculpat oficial pentru mai multe infractiuni comise in perioada in care era avocat.

Era evident ca vor aparea si reactii, una dintre acestea venind chiar din partea Alinei Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal.

„Victor Ponta, la DNA! Este titlul diminetii si tema pe care toti ziaristii imi solicita parerea. Nu-mi face deloc placere sa vad un om politic facand drumuri la DNA, cu atat mai putin, un premier inca in functie – chiar daca acest premier nu intelege ca politica nu exclude fair-play-ul. Politica inseamna adversari, opinii contrare, nu dusmani si campanii de denigrare, la care domnia sa este specialist”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu.

In plus, aceasta a precizat ca „ceea ce i se intampla lui Victor Ponta este exact parcursul la care ne asteptam cu totii atunci cand a fost pus sub urmarire penala. Vuiesc atat presa interna, cat si cea internationala, PSD da in clocot, opinia publica este contrariata. Nimeni nu intelege de ce premierul merge inainte pe un drum inchis. Din pacate, in loc sa vorbim despre educatie, despre promovabilitatea la Bacalaureat, despre absorbtia fondurilor europene, despre starea deplorabila a administratiei publice sau despre regandirea salarizarii, vorbim, si azi, despre problemele lui Victor Ponta”.

author avatar
Cristi Ionita
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger