AcasăNewsAlina Gorghiu nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile pentru Primaria...

Alina Gorghiu nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile pentru Primaria Capitalei

Nici nu au trecut bine alegerile prezidentiale ca principalele partide politice se gandesc, deja, la alegerile de anul viitor.

Una dintre cele mai importante batalii va fi pentru Primaria Capitalei, unde scaunul lui Sorin Oprescu pare din ce in ce mai subred.

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, anunta deja ca exista posibilitatea ca anul viitor sa-si masoare fortele cu actualul primar al Capitalei.

„Eu inca nu mi-am pus problema, dar sunt colegi din PNL care si-au manifestat deja intentia. Daca mi se va cere sa candidez la alegerile pentru Primaria Capitalei pot sa spun ca acestui partid nu pot sa-i refuz nimic”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu in timpul emisiunii Adevarul Live.

Copresedintele Partidului National Liberal recunoaste ca „sunt foarte multi doritori si mi-as dori sa vad un alt primar al Capitalei”, dar, pana atunci, Alina Gorghiu anunta ca „mi-as dori o competitie serioasa in partid si sa avem posibilitatea sa propunem o alternativa mai buna la ceea ce exista deja”.

author avatar
Cristi Ionita
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger