AcasăNewsAlina Gorghiu: "Infrastructura, marele esec al guvernarii PSD"

Alina Gorghiu: „Infrastructura, marele esec al guvernarii PSD”

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, se plange, prin intermediul unui celebru site de socializare, ca oamenii de rand ii reclama faptul ca tara noastra are tot mai multe probleme la nivel de infrastructura.

Cu aceasta ocazie, Alina Gorghiu a pus o concluzie cat se poate de transanta: „infrastructura este marele esec al guvernarii PSD„.

„In orice judet al tarii as merge, primele probleme pe care oamenii mi le semnaleaza sunt cele referitoare la infrastructura. In ciuda promisiunilor repetate, nu se va construi nodul rutier de legatura intre Cugir si autostrada Sibiu – Orastie. Accesul rapid la autostrada ar ajuta agentii economici si ar stimula dezvoltarea zonei. De aceea, cred ca e obligatoriu sa se găseasca o solutie pentru construirea nodului rutier pentru Cugir si acesta va fi cu siguranta pe lista proiectelor PNL cand vom fi la guvernare”, a mai adaugat copresedintele Partidului National Liberal.

De asemenea, Alina Gorghiu este de parere ca „daca vom castiga alegerile din 2016, avem o sansa uriasa sa asiguram Romaniei modernizare si ritm european pentru urmatorii opt ani de zile”.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger