AcasăNewsAlina Gorghiu: "Guvernul lupta doar sa controleze politic TVR, nu sa-i rezolve...

Alina Gorghiu: „Guvernul lupta doar sa controleze politic TVR, nu sa-i rezolve problemele”

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a tinut sa traga un semnal de alarma, duminica, in legatura cu situatia dezastruoasa in care a ajuns Televiziunea Nationala.

Alina Gorghiu sustine ca principalii vinovati pentru situatia TVR-ului sunt guvernantii, in frunte cu premierul Victor Ponta, si ca acestia nu vor sa rezolve problemele TVR, ci doar sa controleze politic institutia respectiva.

„La Calarasi am atras atentia asupra situatiei televiziunii publice din Romania – TVR. Am spus ca TVR a fost si este distrusa prin inactiune guvernamentala. Lucrurile au mers din rau in mai rau. Datoriile au continuat sa creasca, ajungand la peste 150 de milioane de euro. Am cerut guvernului Ponta sa nu paseze responsabilitatea pentru TVR catre Parlament, reamintindu-i premierului ca a semnat un memorandum in 2012 pentru redresarea televiziunii publice. Din pacate, guvernul lupta doar sa controleze politic TVR, nu sa-i rezolve problemele”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger