AcasăNewsAlina Gorghiu: "Cer demiterea ministrului Sanatatii!"

Alina Gorghiu: „Cer demiterea ministrului Sanatatii!”

Problemele inregistrate la nivel national, dupa introducerea cardului de sanatate in sistem, ar putea face victime la nivel inalt.

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, sustine ca ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, ar trebui demis din cauza modului in care a decis sa trateze acest subiect.

„Cer demiterea ministrului Sanatatii. Nu e normal ca domnul ministru, Nicolae Banicioiu, sa plece in turneu in tarile arabe, alaturi de premierul Victor Ponta, intr-un moment extrem de important precum implementarea cardului de sanatate. Astfel s-a ajuns ca, in timp ce sute de romani stau la cozi sa-si ridice cardurile de sanatate, medicii nu pot elibera retete, iar pacientilor li se refuza compensarea medicamentelor si, chiar mai grav, internarea, ministrul Sanatatii sa nu poata decat sa dea indicatii de la mii de kilometri. Ajungem la concluzia ca ministrul Sanatatii este un pericol pentru sanatatea publica”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu, copresedinte al Partidului National Liberal.

Alina Gorghiu sustine ca Nicolae Banicioiu ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis cat mai rapid, „pana aterizeaza avionul oficial”, iar premierul Victor Ponta „sa-si asume responsabilitatea politica pentru gravele probleme aparute in sistemul de sanatate”.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger