AcasăNewsAlina Gorghiu: "Avem nevoie de un Cod al incompatibilitatilor"

Alina Gorghiu: „Avem nevoie de un Cod al incompatibilitatilor”

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a anuntat, miercuri, ca Parlamentul Romaniei are nevoie de un Cod al incompatibilitatilor.

„La Liga alesilor locali pe care o vom tine la sfarsitul acestei saptamani la Brasov vom discuta despre un Cod al incompatibilitatilor. Subiectul acesta trebuie neaparat sa fie pe agenda Parlamentului. Sunt aproape 300 de legi care contin prevederi legate de incompatibilitati ceea ce este absolut nefiresc si vor trebui generate acte mult mai simple, pe intelesul tuturor”, a afirmat Gorghiu.

Copresedintele Partidului National Liberal considera ca „PNL trebuie sa ia foarte in serios proiectul de recredibilizare a Parlamentului pe care l-am gandit. Avem ca punct cheie o legislatie pe care desigur vrem sa o vedem cat mai inchegata, cat mai coerenta”.

Alina Gorghiu nu a ezitat sa-l laude pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru discursul tinut in Parlament. „Am vazut in plenul Parlamentului un discurs al presedintelui care ataca niste teme extrem de importante pentru Romania in general si pentru pasii pe care Romania trebuie sa ii faca pentru a reduce decalajele fata de celelalte state europene”, a precizat Alina Gorghiu.

author avatar
Cristi Ionita
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger