AcasăNewsAlina Gorghiu, audiata in dosarul lui Mihail Vlasov

Alina Gorghiu, audiata in dosarul lui Mihail Vlasov

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat, luni, trimiterea in judecata a lui Mihail Vlasov, avocat in cadrul Baroului Iasi si fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Mihail Vlasov este acuzat de oamenii legii ca a intervenit pe langa un deputat solicitandu-i acestuia sa-i sustina interesele prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat „Lege privind registratorii comerciali si activitatea de inregistrare in registrul comertului”.

Conform B1 TV, in dosarul in care personaj principal este Mihail Vlasov a fost audiata, ca martor, si Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal.

Sursa amintita precizeaza ca Gorghiu ar fi fost initiatoarea unei legi la comanda fostului presedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Exista chiar informatii conform carora Vlasov Mihail, in calitatea sa de presedinte al Colegiului de conducere al Camerei Nationale, i-a promis deputatului respectiv, la cererea acestuia, ca il va numi in functia de arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Iar Alina Gorghiu a avut calitatea de arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International, anchetatorii banuind-o ca l-ar fi sustinut pe Vlasov de initierea unei campanii pentru adoptarea unei legi privind registratorul comercial.

author avatar
Cristi Ionita
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger