AcasăNewsAlina Gorghiu are vise erotice

Alina Gorghiu are vise erotice

Alina Gorghiu, indragostita liberalo-tehnocrata, crede ca Ponta este un cosmar, Dragnea este un infractor, Tariceanu e 6%. Cum sa nu castige Julien?

Seducatoare, Alina Gorghiu are tot dreptul, ca orice femeie tanara si frumoasa, la o noapte tulburatoare, incarcata de erotism. Dar nu cu sotul ei. E casatorita, vor urla puritanii. Si, ce-i cu asta? Sotii sunt condamnati sa doarma impreuna, dar cu visuri separate. Si asta nu am spus-o eu.

Alina Gorghiu, indragostita liberalo-tehnocrata, crede ca Ponta este un cosmar, Dragnea este un infractor, Tariceanu e 6%. Cum sa nu castige Julien?

Oricat ar parea de surprinzator, dulcea dogoreala ce i-a patruns in trup si-n suflet nu era data de Lucian Isar, cel cu care imparte titlul de proprietate pe mariaj. Ci de Dacian Ciolos! Da, da, ati citit bine, Dacian Julien Ciolos! Il stiti bine. Baiatul ala crescut la tara si educat la Simleu Silvaniei si in Franta, premiant al Academiei de prim-ministri „Jean Claude Juncker” din Buxelles, dar, absolut esential, absolvent de Horticultura, deci sensibil la frumos.

Rascolita de bucurii

Prima zvarcolire de placere a Alinei a venit cand l-a vazut pe Dacian zambind, cu mainile intinse catre ea. Era pe locul doi al intentiilor de vot, in sondajul de opinie comandat de PNL. Cu numai un procent sub Victor Ponta. Sigur, trebuia sa faca Ponta o magarie, sa se aseze in fata lui. „Jos Ponta!”, a scrasnit ea printre dinti, gandindu-se ca pana la alegeri Julien  va reface diferenta si va trece in frunte. Si asta n-a fost tot, caci urmatoarea bucurie care a rascolit-o nu s-a lasat mult asteptata. Partidul care a incoronat-o regina suverana la indicatia lui Iohannis era, si el, tot pe locul al doilea. Vreo opt procente fata de vesnicul rival, PSD, dar diferenta nu i s-a parut ingrijoratoare. Sigur, a gandit ea, mai promit niste salarii marite, niste scutiri de taxe pentru sarantoci, niste spitale pe care nu o sa le ridic niciodata, niste tenisi albi pentru doctori, niste locuri de munca, niste pensii pe care, dupa alegeri, o sa le impozitez dublu si gata. Castigam, Julien, castigam, si-a inabusit ea strigatul de placere, clipind marunt din pleoape.

Tara de nebuni

Bucuria i-a fos, insa, de scurta durata. Cifrele isi bateau joc de ea. Daca 44,5 la suta dintre ce intrebati au spus ca guvernul tehnocrat este o solutie buna pentru Romania, de ce lumea vrea sa voteze tot cu PSD? Ceva nu e in regula.  Daca 65 la suta sunt convinsi ca tara se indreapta intr-o directie gresita, de ce aia 44,5 la suta de mai sus spun ca e bine? Daca aduni cifrele astea, iese 109,5, de parca e nota de plata de la vreo carciuma de-a PSD, numai buna sa o calce ANAF. Si, de la capat: daca 44,5 la suta spun ca e bine cu Dacian si ai lui, ce cauta Ponta – iar Ponta! – pe primul loc la intentiile de vot, iar Julien e al doilea?  Spre ziua, chinuita de atatea suisuri si coborasuri ale lui Julien, a venit si lovitura de gratie. 80 la suta din cei chestionati au spus ca nu vor un premier cu probleme penale, dar tot catre Ponta se indreapta preferinte lor. Nu se poate, ori sondajele „e curve”, ori poporul asta trebuie dus la casa de nebuni. Si-a ridicat, din nou, privirea spre diferenta de numai 1 procent intre Julien si Ponta si i-a mai venit sufletul la loc, muscandu-si buzele de bucurie si strangand din pumni. O, Julien, mon amour, nu ma lasa prada frigiditatii electorale!

author avatar
Valentin Boeru
2.873 afisari

2 COMENTARII

  1. NU STIE NIMIC NA FACUT NIMIC IN PARLAMENT CAND ERA CU USL STRIGA CA O DESPERATA SUS PONTA SI PUPA MAINILE, ACUM STRIGA JOS PONTA SI PUP FUND IOHANIS SI CIOLOS ATAT STIE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger