AcasăNewsAlina, fata ucisă la Mangalia, a avut o copilărie grea. „Plângând, l-am...

Alina, fata ucisă la Mangalia, a avut o copilărie grea. „Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată…”

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Cazul șocant de la Mangalia – acolo unde o fată de 18 ani a sfârșit în condiții cumplite, fiind găsită fără suflare lângă o bancă dintr-un parc – a îngrozit întregul oraș, dar nu numai. În timp ce anchetatorii fac cercetări pentru a lămuri exact ce s-a întâmplat în acest caz cu urmări tragice, ies la iveală amănunte cutremurătoare despre copilăria tinerei ucise.

Detalii despre coșmarul prin care a trecut Alina, în copilărie, au fost aflate încă de acum câțiva ani, fiind publicate în presa locală. Cu doar câteva zile înainte să fie ucisă, Alina i s-a plâns mătușii sale că prietena ei cea mai bună se poartă urât cu ea, potrivit Antena3.

Mătușa i-ar fi spus să se întoarcă acasă, dar fata i-ar fi zis femeii că mai stă puțin, să mai adune câțiva bănuți. Din câte s-a aflat, atât Alina, cât și principala suspectă în acest caz șocant de la Mangalia – o fată în vârstă de 18 ani – lucrau la un hotel de pe litoral, pe timpul verii.

„M-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă”

Alina a avut parte de o copilărie grea. Provenea dintr-o familie cu cinci copii. Mama ei fugise de acasă cu sora mai mică a fetei, din cauza bătăilor încasate de la soț. Tânăra a rămas acasă, cu alți doi frați, potrivit sursei citate. La un moment dat, ar fi fugit și ea de acasă, după ce tatăl ar fi prins-o că își sunase mama, lucru pe care el i l-ar fi interzis. Fata a fost bătută și, pentru că nu a mai rezistat, a dat bir cu fugiții. Amănunte cutremurătoare despre drama fetei au fost publicate, anii trecuți, de presa locală.

„Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare. Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă. Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea fata, în urmă cu trei ani, pentru vremeanoua.ro.

author avatar
Andrei Coman
358 afisari

3 COMENTARII

  1. Fără cuvinte. Când se va termina cu violenta ta domestica din familie din tara noastră?
    Nu se mai poate asa. Probabil ca și criminala a avut tot o copilărie traumatica și a luat-o razna.
    Nu se mai poate cu atâta violenta!
    Chiar ne spunem ca suntem buni credincioși bla bla și torturat bătrânii și copiii în lagăre de concentrare pardon cămine sociale și toleram atâta viole ta și atâta abuz?

  2. Acest caz a fost mediatizat cand fata avea 15 ani
    Ce a facut Protectia minorului?
    A lasat copii in grija tatalui!
    Astia iau banii degeaba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger