AcasăNewsAlina Bica, audiata de doua ori intr-o zi la Inalta Curte

Alina Bica, audiata de doua ori intr-o zi la Inalta Curte

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, este asteptata sa dea ochii de doua ori, miercuri, cu magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mai intai, Alina Bica va fi audiat in celebrul dosar „Bica 2”, in care este acuzata ca a primit un teren pentru a interveni pe langa factori de decizie in favoarea lui Gheorghe Stelian si a lui Gheorghe Stefan, primarul suspendat de la Piatra Neamt. De asemenea, in dosarul „Bica 2”, fosta sefa DIICOT este acuzata si de abuz in serviciu comis in favoarea lui Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei.

In dosarul „Bica 2”, Alina Bica a fost mutata din arest preventiv in arest la domiciliu in urma cu mai bine de o luna, dar acuma fosta sefa DIICOT contesta prelungirea mandatului de arest la domiciliu si vrea sa fie cercetata in stare de libertate.

Dupa aceea, Alina Bica va fi audiata si in dosarul „ANRP”, cel in care are loc, practic, un nou termen de judecata. In dosarul „ANRP, Alina Bica este acuzata de cate doua infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului.

author avatar
Cristi Ionita
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger