AcasăNewsAlin Trasculescu, scrisoare din arest pentru alegatori

Alin Trasculescu, scrisoare din arest pentru alegatori

Fostul deputat Alin Trasculescu a scris din arestul Politiei o scrisoare in care se declara nevinovat si isi intreaba alegatorii daca sa ramana in politica sau sa se retraga.

Alin Trasculescu candideaza la alegerile din 9 decembrie, motiv pentru care a scris din arest o scrisoare catre vranceni. El este in arest preventiv inca din 29 noiembrie pentru fapte de coruptie. Fostul deputat de Vrancea isi sustine nevinovatia si spune ca alegatorii sai au decizia finala in ceea ce priveste implicarea sa pe viitor in politica. Potrivit vranceamedia.ro, scrisoarea a fost postata pe un site de-al lui Trasculescu.

“ Sunt Alin Trasculescu. Da, sunt acel Alin Trasculescu pe care l-ati vazut la televizor: umilit, ridicat de pe strada ca ultimul infractor. Cel care si-a dat demisia din Parlamentul Romaniei pentru a se pune la dispoziția Justitiei. Cel care a acceptat umilinta arestarii preventive pentru a-si dovedi nevinovatia si nu s-a ascuns dupa imunitatea parlamentara, asa cum multi au ales sa o faca”, si-a inceput fostul deputat scrisoarea.

Vranceanul mai spune ca adversarii sai politici sunt fericiti ca l-au eliminat din cursa electorala, dar de fapt, alegatorii sunt cei care o pot face. “Este voia Domnului sa merg mai departe cu politica sau, dimpotriva, trebuie sa ma retrag? Si, pentru ca Domnul lucreaza prin oameni, voi afla pe 9 decembrie care-i este voia”, a mai scris Trasculescu.

El spune ca scrie si pentru cei doi baieti ai sai, care peste 10-15 ani se vor uita in ochii tatalui lor si il vor intreba de ce a tacut. „Copiii mei n-au gresit cu nimic sa mosteneasca un nume patat de cei care m-au eliminat, pe motive politice, pentru ca le stateam in gat”.

Trasculescu le-a multumit alegatorilor care l-au votat in urma cu patru ani si spune ca are incredere in ei ca vor lua decizia buna si duminica, in cabina de vot. „Cred ca adevarul si dreptatea vor izbandi pana la urma. Aceasta este credinta si nadejdea mea. Datorita acestei credinte am curajul sa va privesc in ochi si sa spun ca sunt nevinovat. Pentru ca dumneavoastra sunteti singurii mei judecatori, care veti hotari ce voi face dupa ce imi voi dovedi nevinovatia: fie voi continua sa-i slujesc pe vranceni asa cum am mai facut-o si chiar mai bine, fie ma voi multumi sa am grija doar de familia mea si imi voi continua viata profesionala”.

author avatar
Andra Nesu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger