AcasăNewsAlin Trasculescu, eliberat din arest

Alin Trasculescu, eliberat din arest

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat ca fostului deputat Alin Trasculescu sa fie cercetat in libertate in dosarul de coruptie.

Recursul lui Alin Trasculescu impotriva deciziei Tribunalului Capitalei a fost admis de Curtea de Apel Bucuresti in cursul zilei de vineri. Fostul deputat PDL a iesit, vineri seara, din arestul Politiei Capitalei  si este cercetat in libertate. Potrivit hotnews.ro, la recurs, Trasculescu le-a explicat magistratilor ca si-a dat demisia din functia de deputat, desi stia ca nu exista cvorum, deoarece nu voia sa incurce demersurile procurorilor anticoruptie.  In plus, unul dintre avocatii sai, Marian Nazat, a spus ca Tribunalul Bucuresti a luat in considerare in mod gresit declaratiile denuntatorului Mircea Vintilescu, dar si pe cele ale lui Marian Calota, despre care se crede ca era complicele lui Trasculescu.

Fostul deputat PDL, Alin Trasculescu, a fost acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) ca ar fi cerut 200.000 de euro pentru a incerca sa intervina pe langa autoritatile din judetul Vrancea pentru a atribui contracte de investitii unor societati. In 29 noiembrie, Tribunalul Bucuresti a admis propunerea DNA, astfel ca fostul deputat a fost arestat preventiv.

 

author avatar
Andra Nesu
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger