AcasăNewsAlin Teodorescu il pune la colt pe Ponta

Alin Teodorescu il pune la colt pe Ponta

Victor Ponta

Federalizarea PSD-ului, prin crearea falangei Transilvania, nu este o idee buna, ci “o forma fara fond”, ii transmite sociologul Alin Teodorescu politicianului Victor Ponta.

Sociologul Alin Teodorescu nu este de acord cu federalizarea PSD-ului doar ca sa-si poata pasa Victor Ponta raspunderea

“Consider ca ideea de PSD Transilvania este o idee corecta. In cadrul PSD, la nivel national, Transilvania trebuie sa aiba o reprezentare regionala, speciala, oamenii din Transilvania au probleme specifice si au fost dezamagiti de cei pe care i-au ales pana acum sa-i reprezinte la Bucuresti”, a afirmat recent Ponta.

Alin Teodorescu

Ceea ce inseamna si ca Ponta s-a spalat pe maini de orice raspundere in privinta scorului electoral pe care-l va obtine PSD in Ardeal, scor care va fi “decontat” de clujenii Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas, artizanii proiectului de regionalizare a partidului. Initiativa desfiintata de Alin Teodorescu, sociolog si fost deputat PSD. “Daca domnul Victor Ponta le-a rezolvat pe toate, poate sa-l rezolve si pe domnul Dancu (partizanul aparitiei “PSD Transilvania” – n.r.). Este o forma fara fond, ca sa citez un clasic”, a conchis Teodorescu.

author avatar
Simona Badulescu
599 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger