AcasăNewsAlin Popoviciu ia Martorii lui Iehova in vizor

Alin Popoviciu ia Martorii lui Iehova in vizor

Alin Popoviciu nu admite ca o religie sa puna viata adeptilor sai in pericol

Pedelistul Alin Popoviciu lupta pentru eliminarea posibilitatii blocarii tratamentelor medicale din motive religioase.

Alin Popoviciu nu admite ca o religie sa puna viata adeptilor sai in pericol

Totul a pornit de la un caz recent cand, in urma unui accident, viata unei tinere a fost pusa in pericol din cauza ca parintii (martori ai lui Iehova), nu au permis medicilor sa-i faca transfuzii cu sange. Situatia nu este singulara, doctorii afirmand ca se confrunta des cu astfel de probleme, respectivul cult interzicand membrilor lui nu numai transfuzia cu sange, dar si administrarea de vitamine (cazul fotbalistului Ovidiu Sabau).

Revoltat, deputatul PDL a anuntat depunerea unui proiect legislativ care “va interzice ca o persoana, indiferent de cultul de care apartine, sa nu fie tratata daca ea trebuie tratata”.

author avatar
Simona Badulescu
971 afisari

4 COMENTARII

  1. RASPUNS D-NULUI POPOVICIU
    D-nule POPOVICIU dar la dreptul fundamental al pacientului v-aţi gândit?Orice pacient are dreptul sa refuze sau sa accepte un tratament medical(sau vezi carta drepturilor omului enunţata acum zeci de ani). In cazul de fata medicii îi oferă o alternativa (transfuzia de sânge) dar pacienta prin declaraţia semnata cere cel puţin sase alternative care pot fi mai eficiente .Întrebarea cine doreşte sa moara? Pacienta prin declaraţia scrisa(directiva medicala personala) vrea alt tratament dar din păcate in România acestea lipsesc cu desavarsire. Constinta fiecărui om este libera trăim intr-un stat de drept iar daca conştiinţa ei vrea sa respecte o lege a Bibliei de a te abţine de la sânge(indiferent pe cale orala sau venoasa) respectaţii constinta.
    De fapt Romanii nu ştiu ca transfuzia de sânge nu se mai foloseşte ca primă eficiență de salvare a vieţii unui om. De ce sub conducerea partidului pe care îl slujiţi PDL, spitalele nu au cele mai bune tratamente in chirurgia fara sânge care se practica la nivel mondial,unde este DEXTRANUL,SOLUTIA RINGER,CELL SEYVEGEE,ERITROPOIETINA,GELUL DE FIBRINA. Unde sunt aparatele moderne de hemodilutie care sunt folosite pe plan mondial la operaţii fara sânge? Ati auzit de programul mondial CHIRURGIA FARA SANGE? Și congresele la care au participat peste 2000 de medici chirurgi din lumea întreaga care au realizat operaţii complicate pe cord,creier si coloana- FARA SANGE? De fapt in România metoda cea mai simpla in spitalele sărăcite si distruse de prograul de guvernare al partidului d-voastra este transfuzia de sânge. Este simplu ca cei care nu au ce manca sa doneze nu din iubire ci pentru o porţie de mâncare sângele lor care in proporţie de 90% nu este verificat si chiar nu şti la ce riscuri te expui. Procentul unei reuşite in cazul unei transfuzii de sânge este de30% in timp ce chirurgia fara sânge cu tratamente si tehnici moderne a ajuns la un procent de90% pe plan mondial. D-nule Popoviciu aviditatea celor din PDL au adus sănătatea din România in pragul disperării. O vila un autoturism de lux al celor ce conduc a însemnat un aparat sau medicamente moderne intr-un spital din România iar daca ne gândim caţi fac parte din conducerea acestei țări numita ROMANIA, vedem realitatea cruda si adevărata – sute de spitale fara aparatura si medicamente. Cei săraci-poporul de rând al acestei tari nu au bani sa meargă la Viena sau in alte centre specializate in afara tarii aşa cum fac membrii actualului guvern lipsit de empatie. Cei săraci se aleg cu o simpla transfuzie de sânge
    D-nule Popoviciu chiar v-am dori sa aveţi nevoie de o transfuzie de sânge sa vedem o acceptaţi sau nu ,poate donatorul sa fie si membru PSD

    PS -Nu mai visaţi proiecte de lege peste noapte sa spuneţi ca aşa munciţi in guvern . Prin modul de gândire primitiv aţi făcut de ras aceasta tara.
    De ce nu gândiţi un proiect de lege cu privire la avort mai ales la o tara care se pretinde creştina, oare avortul nu este o crima? De ce nu propuneţi legislativ un proiect de lege ca atunci când cineva face un avort ,o crima,un jaf,o spargere,o înşelăciune,un viol sa prezentaţi public in presa si la televiziune RELIGIA din care face parte? Eu cred ca am fi cinstiţi si corecţi fata de Martorii lui Iehova .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger