AcasăNewsAlice Caracostea, actrita a Teatrului National, a murit la doar 49 de...

Alice Caracostea, actrita a Teatrului National, a murit la doar 49 de ani

Saptamana se incheie cu o veste neagra pentru iubitorii productiilor teatrale autohtone. Una dintre artistele din echipa Teatru National I.L. Caragiale, din Capitala, absolventa a Academiei de Teatru, la clasa profesorilor Dem Radulescu si Dinu Manolache, a parasit scena vietii cu doar cateva saptamani inainte sa implineasca 50 de ani.

Alice Caracostea, o actrita apreciata de colegi si public deopotriva, cu roluri in piese precum „Ecaterina cea mare”, „Moartea unui comis volajor” sau „Badaranii”, a plecat dintre cei la doar 49 de ani.

Colegilor din colectivul TNB-ului le-a revenit greaua misiune de a anunta public lovitura primita de marea familie a teatrului. „Cu tristete si durere anuntam trecerea in galeria nemuritoare a actorilor care ne-au parasit a colegei noastre Alice Caracostea, o actrita minunata, care s-a daruit scenei si care a incantat publicul in numeroase spectacole ale TNB”, sun mesajul postat, duminica dupa-amiaza, pe pagina oficiala de Facebook a TNB-ului.

Aceeasi sursa transmite si faptul ca luni a ora 16 sicriul va fi depus la Cimitirul Bellu, urmand ca Alice Caracostea sa fie condusa pe ultimul drum marti, la ora 12.

Sursa foto: Facebook/TNB

author avatar
Cristina Stefan
768 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger