AcasăNewsAliatii ii dau la cap lui Ungureanu

Aliatii ii dau la cap lui Ungureanu

Pe langa intepaturile adversarilor, Mihai Razvan Ungureanu trebuie sa faca fata si atacurilor venite din partea viitorilor parteneri politici.

LOVITURA. Mihail Neamtu sapa la temelia partidului infiintat de Mihai Razvan Ungureanu

Lista ”victimelor”  lui Mihail Neamtu se lungeste de la o zi la alta. Dupa ce l-a turnat la Parchet pe Victor Ponta si i-a cerut Elenei Udrea sa paraseasca viata politica, presedintele Partidului Noua Republica l-a luat la tinta pe fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, pe care-l acuza ca a proprit tot soiul de traseisti in fruntea formatiunii pe care proaspat a infiintat-o.  Si asta in conditiile in care Noua Republica si Forta Civica a lui Ungureanu urmeaza sa devina parte a Aliantei Romania Dreapta. ”Noua Republica a combatut mereu traseismul doctrinar. USL e nepasator la acest subiect . Pe de alta parte, Dreapta are un electorat informat, exigent si inteligent.

Mihail Neamtu

Cum vei putea explica faptul ca ieri erai la PSD, eventual ministru  (Ionut Bazac  – n.r) sau PRM, iar acum vrei sa reformezi dreapta?”,  l-a faultat Neamtu pe colegul Ungureanu. Raca dintre cei doi le-a dat apa la moara liberalilor, acestia declarand ca noua clica de dreapta este ”cantitate neglijabila”.  ”Partidul lui Mihai Razvan Ungureanu seamana cu masina comunismului, isi consuma toata energia la claxon. La fel si colegii lui mai tineri, Neamtu, Papahagi.  (…) Acestia nu sunt de luat in seama, de luat in seama sunt Basescu, care reprezinta ceva si PDL-ul.  (…) Razvan Ungureanu si cu Neamtu si cu Papahagi si cu nu stiu mai cine, acestia sunt cantitati neglijabile, toti intra intr-un taxi”, a declarat liberalul Puiu Hasotti.

author avatar
Adelina Ionicel
835 afisari

3 COMENTARII

  1. Dl Neamtu are dreptate. Noile partide sa nu accepte pentru alegerile din noiembrie oameni din alte partide. Daca vor sa vina e ok, dar sa aiba acces la pozitii doar peste 4 ani.

  2. Cantitate neglijabila vor deveni partidele care au facut politica de rahat care scarbeste pe toata lumea. Soarta PNT-CD o vor avea in foarte scurt timp si pnl. Noua Republica chiar doreste sa schimbe stilul sobolanesc de a face politica si o va face. In timp romanii se vor lamuri cine merita votul lor. Nu trebuie sa mai voteze nimeni raul cel mai mic, ci solutiile cele mai bune pentru noi.

  3. Pe rand toate partidele pot deveni o cantitate neglijabila Doar ca unii mai rezista in timp .Daca se intampla e decizia electoratului. Cand ai o baza ca noua constructie cresterile si descresterile sunt mai rapide.Tot mai greu sa poti pacali lumea in ziua de azi.Alinierea alaturi de politicieni expirati si dubiosi nu poate aduce castig.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger