AcasăNewsAliatii aduc Apocalipsa in 2012

Aliatii aduc Apocalipsa in 2012

Obama il sfatuieste pe Sarkozy sa mai aiba putintica rabdare cu Netanyahu, pina incepe razboiul

Conform mai multor rapoarte ale serviciilor secrete, presedintele american Barack Obama si-a anuntat aliatii sa se pregateasca de razboi cu Iranul.

Obama il sfatuieste pe Sarkozy sa mai aiba putintica rabdare cu Netanyahu, pina incepe razboiul

Motivul ramane acelasi: teama ca Teheranul va produce arme nucleare. Saddam era banuit de arme chimice, Bashar al-Assad al Siriei ca are fabrica de imbogatit uraniu, iar Iranul facilitati pentru a fabrica arme nucleare. Conform agentiei israeliene Debka, Obama si-a pus in tema aliatii – Marea Britanie, Franta, Italia, Israelul si Arabia Saudita – cu planul de a ataca Iranul cel tarziu pana in septembrie 2012. Aceasta ar fi unica „fereastra” de siguranta, de la acea data Iranul putand obtine focoase nucleare cu care sa distruga regiunea. Dupa calculul analistilor israelieni, Iranul poate face prapad nu numai in regiune si fara rachete nucleare, ci numai cu rachetele cu raza lunga de actiune pe care le are.

Baba Vanga incrimina o tara musulmana

Americanii se tem ca rachetele iraniene Shahab vor ajunge pana in SUA

Nostradamus si Baba Vanga prezisesera ca va incepe al treilea razboi mondial in 2010, si se vor folosi arme chimice, bacteriologice si nucleare, ce vor distruge lumea. Baba Vanga chiar ar fi zis ca „Apocalipsa” va porni de la o tara musulmana. Aliatii s-au gandit sa se plieze pe aceasta predictie, cu oarecare intarziere, e adevarat, pornind preventiv spre Iran, cu „atingere” la Siria. Cu ocazia asta, tarile aliate ies si din criza financiara care ameninta sa le puna jos una cate una, cu campanii electorale cu tot. Se pare ca fostul sef Mossad, Meir Dagan si fostul sef Shin Bet, Iuval Diskin, nu sunt deloc incantati, chiar incercand sa-l inlature de la putere pe premierul Benjamin Netanyahu, ca sa evite atacul cu potential catastrofal asupra Iranului.

„Netanyahu e un mincinios”

Netanyahu

Asa i-a spus „confidential” Sarkozy lui Obama, intr-o pauza a intrunirii liderilor G20. Microfoanele ramasesera deschise, dar cei mai inteligenti presedinti din G20 nu si-au dat seama. „Nu il mai suport”, a precizat Sarkozy. „Tu te-ai saturat de el, dar eu trebuie sa tratez cu el in fiecare zi!”, a replicat Obama. Despre ce trateaza in fiecare zi, ca doar n-or pierde timpul cu Palestina? Insa e nevoie de Netanyahu pentru atacul asupra Iranului.

author avatar
Adina Mutar
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger