AcasăNewsAlianta de Centru Dreapta, ultimele retusuri

Alianta de Centru Dreapta, ultimele retusuri

Alianta de Centru Dreapta ar urma sa iasa pe piata la sfarsitul lui septembrie

Liderul PDL, Vasile Blaga, a anuntat ca termenul de constituire al Aliantei de Centru Dreapta va fi undeva la sfarsitul lunii septembrie.

Alianta de Centru Dreapta ar urma sa iasa pe piata la sfarsitul lui septembrie

,,Am cerut un mandat din partea partidului ca impreuna cu colegii desemnati sa continuam discutiile pentru constituirea Aliantei de Centru Dreapta, si a fost un vot luat in unanimitate”,a declarat Vasile Blaga, mentionand ca Adriean Videanu va prezenta colegilor de alianta proiectul programului de guvernare pentru la toamna.

,,Sunt cativa pasi deja stabiliti, miercuri 29, ora 16:00 manifestul care este gata al actualei constructii va fi prezentat si semnat de catre co-presedinti. (…),,Oricum speram ca toate lucrurile sa fie finalizate pana la Consiliul National de Coordonare al partidului care aproape sigur va fi stabilit pentru ultima vineri din luna septembrie ”, a mai precizat liderul democrat-liberal. Intre timp, dinspre PDL s-a aflat ca exista in continuare tensiuni mari intre formatiunile care formeaza ACD pe tema impartirii colegiilor eligibile.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger