AcasăNewsAlfred-Maurice de Zayas, avocat american și expert al ONU, declarații explozive despre...

Alfred-Maurice de Zayas, avocat american și expert al ONU, declarații explozive despre frații Tate

fratii tateFrații Tate, vizită surpriză din partea avocatei lui Johnny Depp. Ce plan are Camille Vasquez ca să-i scoată din închisoare

Odioși, toxici, periculoși, așa îi descrie avocatul american Alfred-Maurice de Zayas pe frații Tate aflați de la sfârșitului anului trecut după gratii, în Capitală.

Expertul în drepturile omului au ajuns să facă trafic de persoane și să violeze femei din cauza cenzurii pe internet, care în prezent reprezintă o problemă majoră.

Frații Tate ar trebui pedepsiți

„Chestiunea cenzurii fraților Tate pe internet este o chestiune secundară. Nu este problema principală. Nu este o problemă prioritară. Îmi doresc cea mai mare libertate posibilă pentru internet, dar îmi doresc, de asemenea, cel mai mare respect posibil pentru un proces echitabil și pentru statul de drept. Și, bineînțeles, sunt sigur că mulți din guvernul român au aceleași preocupări.”, a declarat el la Realitatea Plus.

Avocatul se declară în favoarea pedepsirii fraților Tate.

„Deci sarcina probei trebuie să fie în sarcina guvernului. Frații Tate nu trebuie să își dovedească nevinovăția. Autoritățile trebuie să le dovedească vinovăția. Și mă tem că, în cazul fraților Tate, au fost folosite scurtături. Ceea ce se poate face, și acest lucru este în concordanță cu statul de drept, este să se investigheze tot ceea ce fac ei. Dacă acuzația de viol nu se susține, dacă nu există suficiente dovezi în acest sens, nu încercați să risipiți energie pentru o cauză pierdută.

Au o activitate toxică

Nu încercați să vă folosiți de acest argument special. Uitați-vă la taxele lor. Adică, asta este întotdeauna o oportunitate – să li se investigheze finanțele. Nu aș fi surprins dacă ar exista o serie de nereguli acolo. Și apoi puteți limita acest tip de activitate toxică a fraților Tate prin examinarea încălcărilor auxiliare ale legii.”, a adăugat Alfred-Maurice de Zayas.

Acesta este de părere că statul român ar trebui să protejeze victimele vulnerabile.

„Vreți să vă asigurați că acest tip de trafic de persoane încetează. Și, în ciuda Protocolului Națiunilor Unite privind prevenirea și pedepsirea traficului de persoane, există milioane de femei care sunt traficate în fiecare an, conform statisticilor Biroului Națiunilor Unite privind drogurile și criminalitatea. Așadar, problema este foarte acută. Problema continuă. Și mă tem că Statele Unite, Marea Britanie, Uniunea Europeană, România nu fac suficient pentru a limita acest tip de trafic de persoane.”, a mai spus expertul.

author avatar
Andreea Vlad
1.337 afisari

10 COMENTARII

  1. Unde este Doamne Ceausescu?. Un 7,62mm era cea mai buna varianta (sau un masaj la ficat si la rinichi cu saci de nisip)

  2. Tovarasul Alfred-Maurice de Zayas, e un fel de zaitz pagadi.
    Este constient de faptul ca organilii autohtone nu au probe, asa ca tovarasu o zguduie in sens progresist neomarist cu scurtaturi spre alte orizonturi.
    Propaganda cu stat de drept asociat cu ideea de proces echitabil, tine doar pentru retardatii americani, asa ca maimutoiul o da la doua capete
    ca orice prostituata ONU.
    Desigur, tovarasul ar behaii in cazul in care ar beneficia si el de un dosar constituit in mod fraudulor, asa pe scurtaturi.
    Probabil mascaricul umbla cu steagu`n curcubeu si se viseaza mee too.

  3. ” Expertul ” Maurice , este expert in lgbtq . un homosexual libidinos cu simbrie de la celalalt libidinos , George Soros .

  4. Bro, vorba lui Farfuridi: IO nu-nteleeeg! Adica hai, prima data fu` viol. Da` pe urma de ce s-or dus fetili la loc? Le baga Tate cipuri de comanda in creier? Sau baietii n-au mai cotizat la intretinerea fufelor si-acum placerea deveni, dupa luni si ani, viol?

  5. Bai Radu sugator,ca faci ba,le ciufulesti barzoiul interlopilor ? Tu esti ala pe care ii saluta jigodiile cand se dau jos din masina politiei ? Zici ca ala behaie ? Tu in schimb le sugi madularele pretinilor. Tu-va-n gura pe toti trei.

  6. De cand avocatii dau consultatii gratis la organe?
    Sau la platit Soros sa incurajeze organele sa faca scurtaturi si mai scurte.
    Daca a vazut ca nu’s probe de acuzare atunci de ce indeamna organele sa sape peste tot, ca securitatea prin gradini?
    Moriceul muist se da zglobiu cu sfaturi expirate, cred ca e suparat ca nu s-au gasit probele incriminatorii sa elimine concurenta fratilor pentru industria porno britanica.
    Daca fratiorii au platit taxele corect inseamna ca statul a castigat din afacerea lor, iar daca idiotii dau bani sa dicute cu fetitele, e mai bine asa decat sa cumpere drogurile raspandite de CIA din rezervele ce le-au facut din Afganistan.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger