AcasăNewsAlexia, fiica Andreei Esca, specialista in sarutul frantuzesc

Alexia, fiica Andreei Esca, specialista in sarutul frantuzesc

Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca si a lui Alexandre Eram, a implinit nu de mult 16 ani dar, daca te uiti pe Instagramul ei, poti crede ca deja este majora si se pregateste pentru cariera de actrita de filme erotice.

Mama Alexiei, personalitate publica marcanta, pare de acord cu coportamentul fiicei

Sexy, cu vedere la poponet, cateva instantanee de prin cluburi, unde nu stim ce cauta copile de numai 16 ani, si cateva fotografii in care Alexia Eram se saruta, in toata legea, cu iubitul ei, Mario Fresh, unul dintre protejatii lei Alex Velea. Cam asta este tot de gasesti pe Instagramul fiicei vedetei de televiziune Andreea Esca.

E musai sa stie toata planeta cu ce nuri il atrage Alexia pe Mario

Totul te duce la gandul ca singura preocupare a Alexiei este sarutul frantuzesc si nimic altceva, cum ar fi ce cariera ar vrea sa urmeze, ce facultate crede ca i s-ar potrivi sau ce-o sa faca la teza de vineri. Nimic, doar smotoceala pe pagina ei de social media. Si este imposibil ca de aceasta suita de imagini sa nu stie si Esca, mare formator de opinie la TV. Si daca stie, inseamna ca Andreea Esca incurajeaza un astfel de comportament al fiicei sale de abia sarite de 16 ani. In mod cert, nu acest tip de educatie poate fi dat drept model romanilor. Nicio mama constienta de continutul unor astfel de imagini n-ar fi fost de acord cu expunerea lor publica. Alexia se iubeste cu Mario. Foarte bine, dar trebuie sa afle toata planeta si cum o fac? Cei doi nu se pupa cast, timid si sovaielnic cum le-ar sta bine la varsta lor, ci se saruta temeinic, cu limba, profesionist. Noi credeam ca in minunatul highlife romanesc, astfel de chestiuni sunt deja discutate in cadru familial si tinute sub obroc si la distanta de ochiul public. Iata ca ne-am inselat profund in cazul Andreei Esca. Afisarea publica a unui astfel de comportament, care nu este compatibil cu varsta fetei, ne spune multe despre cum se face educatie in famila Esca – Eram. Mai bine zis, cum nu se face.

author avatar
National
5.219 afisari

3 COMENTARII

  1. Cum este mama este si fata––mama a reusit cu treaba frantuzeasca de ce nu ar reusi si fata???? Protv pe cind schimbati „fetitele”???

  2. Cum este mama este si fata––mama a reusit cu treaba frantuzeasca de ce nu ar reusi si fata???? Protv pe cind schimbati „fetitele”???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger