AcasăItaliaAlexia, fata căreia medicii i-au reatașat brațele după accidentul din Pașcani, a...

Alexia, fata căreia medicii i-au reatașat brațele după accidentul din Pașcani, a dansat pentru prima oară de la accident! – VIDEO

alexiaAlexia, fata căreia medicii i-au reatașat brațele după accidentul din Pașcani, a dansat pentru prima oară de la accident! - VIDEO

Imagini incredibil de emoționate cu Alexia au fost date publicității, fetița care la fix două luni de la tragicul accident rutier petrecut la Paşcani, s-a întors la marea sa una dintre marile sale pasiuni: dansul. Mai exact, ea a dansat alăturii de colegii săi de la o școală de dans din Botoșani.

Alexia, tânăra cu braţele replantate în mod miraculos de mmedicii ieșeni, a uimit din nou pe toată lumea.

Alexia a reluat repetițiile la dans

Ea a luat parte, alături de fratele său și de colegii de la o școală de dans din Botoșani la o coregrafie specială.

“Dansul nu are limite, dansul e medicament pentru suflet. Mulţumim Alexia pentru surpriză. Zâmbitoare şi plină de viaţă cum te ştim”, este mesajul care însoţeşte filmulețul care o înfățișează pe Alexia dansând alături de colegii săi.

La scurt timp după asta, tatăl Alexiei a postat, la rândul său, un mesaj prin care îşi arată admiraţia pentru puterea fiicei sale.

“Ar trebui cu toţii să învăţăm de la tine cum să facem toţi, totul mai bine, pentru că tu tot ce faci, faci pentru că aşa simţi, iar ce simţi şi cum simţi tu să faci tot ce faci, pentru noi ar trebui să fie povaţă. Ai o putere mult peste a noastră. Eşti o luptătoare aşa cum nu credeam că există. Te iubim mai mult decât putem noi să ştim”, a scris Florin Tudose.

author avatar
Andreea Vlad
384 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger