AcasăNewsAlexandru Rafila, prima reacție în cazul medicului acuzat că arunca bebelușii la...

Alexandru Rafila, prima reacție în cazul medicului acuzat că arunca bebelușii la gunoi

alexandru rafilaAlexandru Rafila, prima reacție în cazul medicului acuzat că arunca bebelușii la gunoi

Cazul medicului de la Polizu, acuzat că arunca bebelușii născuți prematur la gunoi și îi lăsa să moară, a ajuns în atenția ministrului Sănătății.

Alexandru Rafila a avut o primă reacție în acest sens. Oficialul a anuntat că există verificări la Spitalul Polizu, după ce medicul ginecolog Florian Robe a fost audiat vineri într-un dosar în care este acuzat de tentativă de omor.

Alexandru Rafila știa despre cazul „Abatorul de Copii”

„Inspecția Sanitară este acolo, atât colegi de la Ministerul sănătății cât și de la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București. Am verificat, nu este un caz nou, este un caz de acum 3 ani, din 2019. Este o anchetă penală în curs, nu putem să intervenim în niciun fel în cadrul acestei anchete.

Inspecția Sanitară nu face anchete. Evaluează modul în care se acordă îngrijirile de natură medicală, dacă se respectă condițiile igienico-sanitare. Nu putem să facem anchetă la Ministerul Sănătății. Nu putem să verificăm decât situația actuală, nu ce a fost acum trei ani.”, a precizat Alexandru Rafila, la Antena 3 CNN.

Medicul ginecolog Florian Robe din cadrul Spitalului Polizu, care activează și la alte spitale, este acuzat oficial de tentativă de omor calificat prin cruzimi. Acesta a fost audiat vineri, în calitate de suspect, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în cazul „Abatorul de Copii”.

author avatar
Andreea Vlad
692 afisari

11 COMENTARII

    • Da sigur juramantul lui Hypocrit i-a oprit pe medicii ”eroi” in halate albe platiti cu 4000 de euro /luna sa omoare oameni in ”pandemie”.

  1. Cum puteți permite comentarii atât de vulgare?
    Nu se face o selecție?
    Sunt postate toate comentariile unor scelerati.
    Nu asta înseamnă libera exprimare.
    Ne mai miram ca tara este plina de derbedei și de analfabeți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger