AcasăNewsAlexandru Rafila dă cărțile pe față! A făcut anunțul despre lockdown. Ce...

Alexandru Rafila dă cărțile pe față! A făcut anunțul despre lockdown. Ce va face dacă va ajunge premier

Alexandru RafilaAlexandru Rafila dă cărțile pe față! A făcut anunțul despre lockdown. Ce va face dacă va ajunge premier

Profesorul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcția de premier și totodată reprezentatul României la OMS, nu exclude posibilitatea unui lockdown dacă va ajunge în fruntea guvernului.

Specialistul a declarat că numărul infectărilor este în continuare în creștere.

„Dacă eu aș fi premierul României, nu aș putea să îmi asum să mint. Adică nu aș putea să spun că situația este roz și că nu vom face lockdown. Mi se pare că ceea ce s-a întâmplat și în campania electorală și după campania electorală, foarte multă bravadă, foarte multe cuvinte bombastice care nu își au locul. Trebuie să fim decenți, reținuți, iar când facem aprecieri, să le facem după ce reflectăm foarte bine.

Nu să garantăm, de exemplu, în vinerea dinaintea alegerilor, domnul prim-ministru garanta sută la sută că nu vom avea lockdown în România. În loc să spună ”guvernul și-a făcut treaba, cifrele reale sunt acestea, legate de pandemie, și vom lua măsuri încât să protejăm cetățenii”, cred că ăsta era răspunsul corect în funcție de context. Din dorința unui populism exagerat probabil, a dat garanții în ghilimele pe care nimeni nu le poate da!”, a declarat Alexandru Rafila pentru Adevarul.

Rafila l-a criticat pe fostul premier Ludovic Orban pentru că, în loc să prezinte date despre numărul de îmbolnăviri și măsurile care ar fi trebuit luate, acesta garantează că nu se va impune carantina. Profesorul susține că fostul premier a mințit atunci când a afirmat că s-a consultat cu specialiștii.

author avatar
Andreea Vlad
313 afisari

2 COMENTARII

  1. Rafila, o altă slugă a OMS. Ăsta dacă ajunge premier ne închide pe toți până trece pandemia, împreună cu Arahat.

  2. Rafila iar spune lucruri traznite.
    Inchidere cam ca in Ciorogarla sau Constanta?
    cand toata lumea se plimba in toata lumea ?
    Ce eficienta mai e asta ?
    Doar ne chinuie pe noi, corectii pentru ca cei antisistem se vor plimba ca voda prin loboda…Si ma uit la cei fara adapost si fara masca…care tusesc si scuipa pe jos..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger