AcasăNewsAlexandru Rafila, anunțul care sperie întreaga țară. O nouă apocalipsă Covid-19 va...

Alexandru Rafila, anunțul care sperie întreaga țară. O nouă apocalipsă Covid-19 va lovi România în toamnă

Alexandru RafilaAlexandru Rafila, anunțul care sperie întreaga țară. O nouă apocalipsă Covid-19 va lovi România în toamnă

Alexandru Rafila vine cu un avertisment halucinant, după ce în urmă cu câteva zile ne liniștea, spunând că am ieșit din situația în care vorbeam de o transmitere comunitară a bolii.

Profesorul a declarat că este posibil să se înregistreze, în toamnă, mai multe cazuri de coronavirus și de decese, în special dacă tulpina indiană va deveni dominantă. El este convins că nu putem evita un al patrulea val al pandemiei de Covid-29, care pare că se apropie cu pași repezi.

România a ajuns să raporteze în prezent sub 200 de cazuri noi de Covid-19. În același timp, profesorul atrage atenția asupra faptului că în situaţia în care România vor ajunge noile tulpini ale virusului, mai contagioase, s-ar putea reveni la o transmitere comunitară a infecţiei din toamnă.

Prin urmare, situația s-ar putea înrăutăți din nou, spune reprezentantul României la OMS. „Acum avem 150-200 de cazuri pe zi, foarte puține, ceea ce arată că transmiterea comunitară nu mai există. Pot apărea în cursul verii focare, iar dacă DSP-urile își vor face treaba rapid ele nu se vor extinde. În toamnă însă, având în vedere și circulația intensă a persoanelor din această vară, vor exista cu siguranță și modificări ale situației epidemiologice, iar vaccinarea, care acum nu are încă 5 milioane de persoane, nu cred că va reuși să progreseze cu un procent mai mare de 20-30% față de evaluarea actuală”, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3.

Interesul pentru vaccin a scăzut

Medicul spune că este „greu să faci o analiză dacă nu ai la dispoziție suficiente date și ar trebui să vedem și un studiu de seroprevalență să știm care e imunitatea generată în populație, adică persoane care au trecut prin boală plus vaccinați.” A menționat apoi că în „această vară nu va exista o mare apetență pentru vaccinare (…) mai ales că oamenii se gândesc mai mult la concedii decât la o campanie de vaccinare.”

„Deci, probabil că o creștere a interesului pentru vaccinare va fi în lunile septembrie și octombrie, dacă în acea perioadă se va înregistra un număr mai mare de cazuri, un așa zis val al patrulea, sigur, nu de o amplitudine și cu consecințe ca la ultimul, dar, părerea mea este că în toamnă, mai ales dacă tulpina indiană va deveni dominantă în România și la noi vom înregistra un număr semnificativ mai mare de cazuri și, din nefericire, și de decese.”, a mai spus Alexandru Rafila.

author avatar
Andreea Vlad
587 afisari

8 COMENTARII

  1. Domnule profesor, nu credeti ca aveti ceva conflicte de interese?
    Nu credeti ca sunteti personal răspunzător pentru falimentarea a cel putin 20000 de firme si Dumnezeu stie a câtor persoane si familii?
    Știați că din 30000 de morți doar 300 (trei sute) au murit in realitate de covid dar ati respectat ordinele primite de la stăpâni si ne-ati mințit cu buna știință.
    Nu credeti ca meritati să ajungeți in fața plutonului de executie sau măcar confiscarea averii si închisoare pe viață fără posibilitate de eliberare condiționată?

  2. S-a trezit iar idiotul ăsta vorbind! Dă-ți palme peste față, imbecilule…. Cum te poți privi în oglindă?! nu ți-e scârbă de tine????

  3. Cand vine sezonul rece oamenii racesc . Fetusul asta a trait in borcan pana acum ? Nici pana acum , cu pandemia plina de actori nu putea zice nimeni de apocalipsa , dar de acum cu atat imunizare naturala pe cap de localnic , sau vrajeala aia cu vaccinul biruitor , de unde mai scoate jupanul de mai sus inca o sperietoare ? O mai fi ramas vreo firma romaneasca care nu a achitat taxa de recuperare . Vorba generatiei tinere actuale : Un oci rade , un oci plange

  4. Rafila un căcat cu ochi, Arafat al doilea căcat, Gâdea cel care-i miroase, iar românii din păcate cei care-i manâncă.

  5. Bai Rafiloiule, bai pui de sekurici koklit, nu mai ventila atata rahatul ala, ca nu mai poti sa o maninci, nimeni nu te mai baga in seama, bai monstrule dement !! Zii si tu de gripa, de raceli, celelalte boli, zici ca subit au disparut toate !! Bai, numai tu si sleahta ta de 4 milioane de cobai voluntari sunteti dusi cu pluta pe Dambovita, nimeni nu mai vrea sa aiba de-a face cu voi, in caz ca nu ai inteles, bai tarane prost !! 🙂 Nici dracul nu mai merge in spitalele vostre, fiecare traieste cat mai poate, iar auschwitz-urile vostre o sa fie arse in curand, din moment ce numai doktori Mengele sunt peste tot in ele, nimeni nu mai are nevoie si incredere in voi !! Jocul s-a terminat, bai tarane, acum incepe in toamna distractia, tine-te bine de ceva, sa nu te kaci pe tine, bai ordinarule !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger