AcasăNewsAlexandru Giboi, noul director al AGERPRES

Alexandru Giboi, noul director al AGERPRES

Dupa ce a condus Biroul de presa al PSD, Alexandru Giboi a ajuns sef peste agentia AGERPRES

Parlamentul a aprobat ieri numirea lui Alexandru Giboi in functia de director al Agentiei Nationale de Presa AGERPRES. Giboi a detinut functia de sef al Biroului de Presa al Partidului Social Democrat.

Dupa ce a condus Biroul de presa al PSD, Alexandru Giboi a ajuns sef peste agentia AGERPRES

Lui Victor Ponta i-a cam tremurat mana cand a semnat hartia prin care-l propunea pe Alexandru Giboi sef la AGERPRES. Si asta pentru ca premierul nu voia  nici in ruptul capului sa-si piarda omul de incredere de la partid. Potrivit unor surse din PSD, acesta a fost si motivul pentru care premierul l-a sters initial de pe lista posibililor directori AGERPRES.

Liberalii sperau sa puna ei mana pe post

Aparent neimportanta, functia a fost vanata multa vreme de liberali. Cand PSD-ul era pe punctul sa o cedeze, a intervenit Adrian Nastase, fostul premier cerandu-le imperativ colegilor sai sa nominalizeze un director de la partid. Mai mult, Nastase a facut un lobby intens pentru Octavian Stireanu, presedintele Departamentului de Sinteza si Comunicare Publica al PSD. Cu liberalii care bateau din picior, si cu Nastase care transmitea la partid propuneri dupa propuneri, Victor Ponta a optat totusi pentru colaboratorul sau apropiat.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger