AcasăNewsAlexandru Cumpănașu explică de ce a dat INML în judecată. Noi „date...

Alexandru Cumpănașu explică de ce a dat INML în judecată. Noi „date și piste false” în ancheta crimei

Ieșit de la Parchetul General, Alexandru Cumpănașu a fost întâmpinat de reporteri, cărora le-a explicat de ce face din nou plângere împotriva Institutului Național de Medicină Legală (INML). 

„Este a patra plângere penală la Parchetul General. O să depun până se va afla adevărul. Ea cuprinde mai multe elemente concrete. Cer efectuarea anchetei penale INML pentru infracțiuni la momentul analizelor rămășițelor din butoi”.

Unchiul fetiței de 15 ani dispărute în urmă cu câteva săptămâni a afirmat că „rămâne ca experții și procurorul general să răspundă. Prin raportul pe care l-am făcut public rezultă că experții de la laboratoarele INML aveau nevoie de 5-7 zile pentru analize genetice. În cazul nepoatei mele, au fost preluate probele în 27 iulie. De pe 29 până pe 2 august s-a realizat analiza antropologică. Pe data de 4 ne este comunicat rezultatul final. Cum de au reușit oamenii ăștia în doar două zile să facă o analiză sigură? Ancheta se impune pentru această minune. Cele 7 zile oricum sunt record, institutele cer cel puțin 10-14 zile pentru analize atât de complexe”.

„Plângerea cuprinde și alte aspecte. Am parcurs o grămadă de documente. Am comparat raportul Ministerului Sănătății cu raportul Ministerului de Interne și cu cel al Parchetului. În noaptea de 25, când Alexandra era vie sau nu, ce s-a întâmplat cu „patrula” despre care se tot vorbește? Apare într-un raport, dar în celălalt nu. Cineva e clar că minte, și trebuie să facă pușcărie. Reaudierea tuturor trebuie făcută. Cine a făcut parte din această patrulă?
În raportul Parchetului General se specifică: «s-au impus măsuri de verificare». Ce au verificat? Dacă iese fum, dacă umbla cineva cu toporul în mână? Ce au verificat, dacă au raportat că nu e nimic suspect.

Și încă o chestiune tratată fără seriozitate, și care nu apare în niciun raport. În 25 verișorul meu, tatăl Alexandrei Măceșanu, a participat la o percheziție în Caracal, pe strada Decebal. Acolo se pare că s-a putut face percheziție? Această stradă e în proximitatea casei lui Dincă.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
199 afisari

1 COMENTARIU

  1. il apreciez pe acest om care se zbate ca adevarul si dreptate sa domine dupe o lume falsa.Cel mai trist este ca nici plitcieni si nici uni ziaristi nu il ajuta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger