AcasăNewsAlexandru Cumpănaşu: Dincă NU e criminalul Alexandrei

Alexandru Cumpănaşu: Dincă NU e criminalul Alexandrei

Alexandru Cumpănaşu a declarat, marţi, la sediul DIICOT, că nu crede că Gheorghe Dincă este criminalul nepoatei sale, precizând că bărbatul nici măcar nu era în casă la ora la care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra Măceşanu vorbind la telefon cu Poliţia.

Foto Facebook

„Nu vreau să întru în paranoia să cred că este un mare complot, pot spune doar atât, este o chestiune de logică elementară. Bineînţeles că eu am început această declaraţie de astăzi spunând un lucru pe care mi-l asum şi pe care nu cred că e uşor de spus, că eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omorât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică”, a declarat el, la sediul DIICOT.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.033 afisari

1 COMENTARIU

  1. Continui sa cred ca ambele fete sunt in viata si dat fiind timpul scurt aprilie-iulie, sunt in tara.In zona sau pe domeniul fetei lui Dinca. Prin vreo casa vecina cu procurorul, cu seful de politie, Alexandra. Unde ascunzi mai repede o fata cand trebuie sa trimiti in cateva ore Politia in curtea infractorului? Pe Dunare in jos o fi dus pe altele cand a avut timp. La Deveselu era riscant. In Craiova la fel.In plus sunt o multitudine de neconcordante de timp, de marturii contradictorii ale lui Dinca.Nu cred ca nu avea nici o legatura cu clanul Oaca. Prea se scuza Oaca ori de cate ori are ocazia. Si da vina pe dusmani,pe afaceristul Dl.Radulescu, desigur nu din Politie,Procuratura sau DIICOT. Pe Dinca daca l-ar intreba sigur ar spune ca nu-l cunoaste. Poate doar dupa nume, ca vecin de oras.Stie multe si sotia lui dar este vad lasata sa se miste in voie.Asta daca nu a si plecat din tara.Sau mai stii o fi martor sub protectie. Oricum pentru bagarea tot mai adanc in ceata a mass media si a romanilor in paralel cu anchetatorii care defriseaza curtea lui Dinca sub directa lui conducere, ups,ups, incep sa apara batutele si violatele. Nici eu nu cred ca este un criminal,esmass media cateva zile.te insa un barbat cu o forta fizica mare.Si stie si el asta! Le loveste dar stie cat ca sa nu le omoare.Alfel le omora demult pe sotie si fiica.Si omora macar o persoana in Italia.Asa cum a tacut pana acum femeia care l-a reclamat azi,au tacut si alte femei, taceau si cele doua fete, Luiza si Alexandra. De frica si stiindu-l protejat de autoritatile din Caracal.Diferenta este cred ca nu a avut comenzi pentru femei de 49 de ani ci doar pentru tinere, preferabil minore. Scuze, Cioaca zambea cand a fost arestat pentru ca era sigur ca el ca politist si cu specializare criminalistica este intangibil. Dinca zambea entru ca era sigur ca-l scoate imediat din belea gashca pe care a servit-o,politisti, procurori,de ce nu si politicieni.Stia si asha ar fi fost,pentru ca ancheta locala a fost de forma.- Sa-i ia TV din camera si sa-l lase fara comentariile din mass media cateva zile. Sau sa-i dea si un laptop. Sa nu reclame la CEDO!Ca bataus si violator in serie cati ani ar primi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger