AcasăNewsAlexandru Cumpănașu, cu studiile la DNA

Alexandru Cumpănașu, cu studiile la DNA

Cumpănașu și soția lui au de dat explicații

Fostul candidat la prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu, a fost pus sub acuzare de DNA Constanța pentru că ar fi furnizat date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA.

Cumpănașu și soția lui au de dat explicații

Anchetatorii suspectează că fostul candidat le prezidențiale ar fi minţit că are studii superioare atunci când a aplicat pentru postul de expert în cadrul proiectului ”Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local”, care a fost organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA. După ce presa a dezvăluit că Alexandru Cumpănașu nu are studii superioare, SNSPA a verificat încă o dată datele furnizate de Cumpănaşu. De-a lungul timpului acesta a câştigat zeci de milioane de lei din proiecte cu fonduri europene derulate de Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, ONG-ul fondat și condus de el. Din datele strânse de anchetatori,  Cumpănașu a fentat statul și UE. Fostul candidat la prezidențiale  a primit zeci de milioane de lei din proiecte cu fonduri europene. Potrivit anchetei desfășurate acum de DNA parteneri i-au fost instituții academice și Ministerul Dezvoltării, Ministerul Educației, Ministerul Sănătății, Academia de Poliție, autoritatea pentru Cercetare, primării de sector. Odată ce proiectele au început să fie implementate, Cumpănașu și soția lui au ajuns să fie plătiți în calitate de experți cu peste 5.000 de lei pe lună și au primit și banii pe proiecte luați prin faptul că erau un ONG.

author avatar
Andrei Coman
402 afisari

1 COMENTARIU

  1. PANARAMELE , GUNOAIELE UMANE DIN ZONA UNDE S-A RASTURANAT CARUL CU PROSTI VOR SA DECIDA IN LOCUL ELITELOR ADEVARATE ALE ROMANILOR VIITORUL NATIUNII. EI au in gena lor prostia, hotia, haiducia, curvasaria, prostitutia,perversitatea etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger