AcasăNewsAlexandru Arsinel, supus unei interventii chirurgicale

Alexandru Arsinel, supus unei interventii chirurgicale

Alexandru Arsinel a ajuns la spital unde a fost supus, joi seara, unei operatii de transplant renal efectuata cu succes, la Cluj, sub coordonarea medicului Mihai Lucan, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal.

Dupa ce in perioada 2012-2013 a avut zeci de turnee prin tara si dupa ce a jucat in fiecare sambata din lunile iulie si august la Teatrul de Vara “Herastrau”, starea de sanatate a indragitului actor s-a inrautatit. Partenerul de scena al Stelei Popescu a fost supus unei interventii dificile de transplant renal. Din fericire, lucrurile au decurs asa cum ar fi trebuit, iar marele artist se simte foarte bine.

“E o zi fericita pentru mine. Acesti oameni minunati de la spitalul din Cluj in frunte cu Mihai Lucan si-au dat silinta sa ma ajute si iata ca operatia a reusit. In jur de doua saptamani ma voi intoarce in Bucuresti. Nu a fost usor, dar a fost solutia cea mai buna. Urmeaza sa fac un tratament timp de cateva luni de zile, dar o sa fie bine”, Alexandru Arsinel la Romania TV.

author avatar
Anca Murgoci
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger