AcasăNewsAlexandru Arșinel, PĂRĂSIT? Ce s-a întâmplat cu marele actor de când a...

Alexandru Arșinel, PĂRĂSIT? Ce s-a întâmplat cu marele actor de când a ajuns într-un azil

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, este internat într-un azil. Problemele de sănătate ale acorului s-au acutizat. La azil, Arșinel primește tratament pentru problemele grave pe care le are la picioare.

Din cauza sănătății precare, artistul nu poate să doarmă și să mânânce așa cum ar trebui.

Apropiaţii l-au uitat la azil?

Apropiații artistului spun că actorul nu prea doarme și nu mănâncă așa cum ar trebui. Deși iubit de public și de colegii de breaslă, actorul nu a fost vizitat de cei pe care îi considera prieteni.

Marele actor ar fi slăbit enorm în ultima perioadă și ar fi suferit o cădere psihică. Anul trecut, lui Alexandru Arşinel i s-a montat un stent și un stimulator cardiac de către medici.

author avatar
Andrei Ștefan
1.256 afisari

9 COMENTARII

  1. „”nu prea doarme și nu mănâncă așa cum ar trebui””
    cineva a luat si bani pe randurile astea?
    mii de oameni crapa de foame,boli si disperare in tara asta si ziarele din romanica il bocesc pe Arsinel ca la varsta asta are oaresce probleme??(norocul nostru ca raportul nu e complet!?)

  2. Jean Paler, tratamente inumane în Spitalul Tractorul
    2 nov. 2020
    „vai de capul meu, nici WC nu era, mi-am făcut nevoile într-o pungă agățată de un …”

    (mai bine anonymous….)

  3. ii doresc sanatate dar are o situatie materiala f buna si se poate trata si ingriji cum nu poate ori cine
    comparativ cu alti actori ca de ex. Jean Paler ce are o pensie sub 1000 de lei si poarta 5 stenturi si un defribilator in corp. Medicamentele ii mananca aproape toata pensia
    Asta asa ca fapt divers

  4. ce tot ii dati cu mare actor la aceasta mediocritate disperata dupa bani si averi, lipsita de multe lucruri pe care un om normal le are.
    Va laudati unii pe altii. E plin de Oscare si nu mai poate Hollywoodul de el. Noi avem cei mai mari artisti,scriitori,cantareti si cantarete de manea si alte cele.etc.,etc.Alearga tot mapamondul dupa ei ca sa vezi.

  5. Mi se pare ca presa exagereaza cu ,,Parasit”.Adica daca omul ajunge intr un camin inseamna ca a fost parasit?Asta este viitorul tuturor oamenilor in varsta neputinciosi de aici incolo.Nu ma exclud.

  6. Lasati, nu mai plangeti de mila mamelucului, ca are bani sa-si plateasca cheltuielile. La cat a furat buretarul asta! Stiiti ca buretele are o mare calitate: sugeeeee….

  7. MAI STEFANE , LASA-L ACOLO UNDE II ESTE LOCUL !,ACOLO L-AU DUS CEI CARE-L MOSTENESC !,DACA A LUAT VIATA IN BASCALIE ,DACA ASA SI-A EDUCAT URMASII ASA VA TRAI.
    ALTII AU MUNCIT O VIATA SI AU O PENSIE DIN CARE NICI DE MANCARE ORI NICI DE UTILITATI NU LE AJUNG BANII,PE SUTELE DE MII CARE-S IN STAREA ASTA NU-I PLANGI !,PLANGI UN BUFON OBRAZNIC ,TUPEIST CARE TOATA VIATA A TRAS SFORI !,VEZI TRANSPLANTUL DE RINICHI SI II DESTUL .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger