AcasăNewsAlexandru Arșinel, internat de urgență în spital. Medicii l-au băgat direct în...

Alexandru Arșinel, internat de urgență în spital. Medicii l-au băgat direct în sala de operații

Alexandru ArșinelAlexandru Arșinel, internat de urgență în spital. Medicii l-au băgat direct în sala de operații / foto: Radio Resita

Problemele par să nu se mai termine pentru Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani. Celebrul actor a fost internat de urgență în spital.

Marele actor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” s-a internat de urgență în spital. Acesta a suferit o intervenţie chirurgicală la ochi, din cauza problemelor de vedere pe care le avea mai demult. Potrivit România TV, a fost nevoie să i se schimbe cristalinul, iar medicul ce se ocupă de el este Monica Pop.

Alexandru Arșinel suferă de diabet

O altă afecțiune medicală de care suferă îndrăgitul Alexandru Arșinel este diabetul. Acesta este principalul motivul pentru care e extrem de atent la preparatele pe care le consumă. „Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului”, a declarat Alexandru Arșinel.

Îi lipsește foarte mult scena

Actorul a mărturisit că în această perioadă îi lipsește scene, dar și să facă oamenii să râdă. Acesta repeta textele și atunci când stă în casă.

„În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut”, a declarat actorul.

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai iubiți și admirați actori din România. Când rostim numele lui, parcă nu mai avem nevoie de nicio descriere. Cu o vastă carieră în actorie, celebrul artist continuă să joace în diverse reclame și spectacole de teatru și nu și-a încheiat activitatea definitiv.

author avatar
Andreea Vlad
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger