AcasăNewsAlexandru Arsinel: Cristina Stamate "ne-a parasit alergand s-o prinda din urma pe...

Alexandru Arsinel: Cristina Stamate „ne-a parasit alergand s-o prinda din urma pe Stela”

Inceputul saptamanii a adus o noua veste grea indeosebi pentru familia Teatrului de Revista, lovita zilele trecute de plecarea din aceasta lume a Stelei Popescu.

De aceasta data buna ei prietena si colega, Cristina Stamate, a plecat dintre cei vii. In ultimele zile, actrita se aflase in grija medicilor la Floreasca.

Cristina Stamate a cedat in fata mortii la 71 de ani, luni dimineata (Sursa foto: Facebook/TeatrulRevistaTanase)

Dupa ce deunazi rostea un mesaj cu glasul gatuit de lacrimi, la capataiul Stelei Popescu, de aceasta data directorul Teatrului „Constantin Tanase”, Alexandru Arsinel, a evocat-o pe colega lor, Cristina Stamate. Despre care a marturisit, intr-o interventie telefonica la TVR1, ca a fost „o camarada si o prietena extraordinara (….) isi dadea sufletul pentru colegii ei, un om deosebit si o partenera de exceptie”. „A disparut o alta mare actrita a noastra, Cristina Stamate, care de vreun an si ceva sufera cumplit si era in permanenta „clienta”, ca sa zic asa, unor spitale din Bucuresti. (…) Ne-a parasit alergand s-o prinda din urma pe Stela. Doua stele ale Revistei romanesti au disparut asa, in cateva zile”, spune actorul Alexandru Arsinel.

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari

1 COMENTARIU

  1. ” A disparut o alta mare actrita a noastra, Cristina Stamate, care de vreun an si ceva sufera cumplit si este in permanenta “clienta” unor spitale din Bucuresti. ”Carevasăzică, a dispărut dar (încă) mai suferă (cumplit, nu așaaa), și încă mai este clienta spitalelor. Deci, again, encore une fois:bravo, tută!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger