AcasăNewsAlexandru Arsinel a trecut prin clipe de GROAZA! "S-a ingalbenit si i...

Alexandru Arsinel a trecut prin clipe de GROAZA! „S-a ingalbenit si i s-a facut rau!”

Indragitul actor s-a trezit ca este protagonistul unui film de groaza, dar de aceasta data era vorba chiar de viata reala. Alexandru Arsinel a fost sunat de niste necunoscuti care l-au anuntat ca fiul sau este implicat intr-un accident rutier.

Socat de ceea ce i s-a intamplat, partenerul de scena al Stelei Popescu le-a povestit jurnalistilor de la “Happy Hour” cum au decurs lucrurile.

“Am primit un telefon in care cineva ne anunta, pe mine si pe sotia mea, ca fiul nostru a facut un accident. De fapt, ca a lovit pe trecerea de pietoni o fetita si pe mama acesteia si ca acum acestea se afla in stare grava la spital. Mi-au propus sa le dau 15.000 de lei pentru ca familia lor sa nu spuna nimic la Politie. Le-am zis ca in principiu sunt de acord. Sotia mea a raspuns la telefon si cand a auzit povestea, s-a ingalbenit si i-a venit rau. Mi l-au dat pe “fiul” meu la telefon si atunci mi-am dat seama ca ceva nu este in regula”, a spus Alexandru Arsinel pentru emisiunea de la PRO TV.

In momentul in care actorul l-a intrebat pe cel care se dadea drept fiul sau cum i se spune in casa, persoana de la celalalt capat al firului a inchis telefonul. “Distractia” nu s-a oprit aici. Escrocii au revenit cu un telefon in care au spus ca totul este o farsa marca “Happy Hour”.

“Mi-a zis sa nu ma supar ca este Maruta si a vrut sa imi faca o farsa. I-am spus ca nu se fac astfel de glume. Nu am crezut ca prezentatorul tv ar putea face asa ceva”, a tinut sa adauge actorul.

Cum era de asteptat, Alexandru Arsinel a mers la politie si a povestit tot ce i s-a intamplat pentru ca vinovatii sa fie trasi la raspundere.

author avatar
Anca Murgoci
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger