AcasăNewsAlesii nu mai au loc in Casa Poporului

Alesii nu mai au loc in Casa Poporului

Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!

Cu prilejul scrutinului din 9 decembrie, nu numai ca nu s-a redus numarul de parlamentari, ba chiar a aparut un plus de 80 de alesi.

Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!
In urma scrutinului din 9 decembrie ne-am ales cu un numar record de parlamentari

Alegerile au trecut, Parlamentul s-a umflat. Atat de mult incat deputatilor si senatorilor nu le mai ajunge Casa Poporului. Dupa redistribuiri, pe langa cele 470 de mandate au mai aparut inca 80. In consecinta,  alesii nu mai au loc in salile de plen, altfel destul de incapatoare. ”Totalul de mandate de parlamentar este de 550, cu un plus de 80 de mandate. In sala de plen sunt 501 locuri si 550 de mandate”, a explicat pesedsitul Liviu Dragnea, care a gasit insa o solutie. ”Cei care iesit pe locul doi sau trei, au blocat modificarea Legii si au determinat marirea numarului de mandate (pedelistii – n.r) ar trebui sa stea la balcoane”, a afirmat social-democratul, gandinu-se probabil ca in Parlamentul Romaniei s-au  mai intamplat si accidente prin balcoane.

author avatar
Adelina Ionicel
386 afisari

1 COMENTARIU

  1. Putem da linistit exemplepe munca romaneasca! Care este una asezata pe furt si pe prostologia romanului! Japonia care romania se afla la o distanta disciplinara de aceasta tara de 1000 de ani! Infine … Japonia cu o populatie 127.930.000 cu o suprafata teritorialade 2.187Km2 are doar 480 de deputati.mda Nu este rau ! Romania cu o populatie de 18.000.000 !? Care este in scadere incontinuare… cu o sprafata teritoriala 237.500Km2 are numarul de deputati 588 mda Oare pentru ce este nevoie de un nr. asa de mare de deputati ? Pentru o populatie minoritara in estul Europei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger