AcasăNewsAlertă! Plic suspect la Ambasada României din Paris

Alertă! Plic suspect la Ambasada României din Paris

(sursa foto: giurgiuveanul.ro)

Informații de ultim moment vizează o mobilizare la reprezentanța diplomatică a României din capitala Franței, după ce s-ar fi primit un plic suspect.

Un plic suspect ar fi ajuns la Ambasada României din Paris. Totul s-a întâmplat vineri dimineață, potrivit Antena 3. Plicul – primit prin poștă – ar fi conținut un praf alb.

Se așteaptă rezultatul analizelor

Nu se știe până la acest moment care e natura acestui praf alb, însă ca urmare a acestui incident s-a cerut intervenția organelor de poliție. Specialiștii au mers la sediul Ambasadei, iar plicul a fost preluat pentru a fi analizat.

Cel mai probabil, în perioada imediat următoare, se vor derula procedurile menite să stabilească exact ce anume conține acel plic și despre ce praf este vorba.

Rămâne de văzut ce vor indica analizele de laborator.

Premierul Ciucă a fost joi la Paris

Vă amintim că, în cursul zilei precedente, premierul Ciucă s-a aflat într-o vizită de lucru la Paris. Și a avut, chiar la sediul ambasadei, o întâlnire cu comunitatea română din Paris.

„Vreau să încep prin a mulțumi, și cred că sunt în asentiment cu dumneavoastră, întregului personal al ambasadei pentru activitatea pe care a desfășurat-o şi o desfășoară atât în relaţia cu românii din Franţa, cât şi cu instituțiile ce au sediul aici, în Paris. Instituții deosebit de importante, care ne-au adus astăzi, la Paris, să continuăm un demers care s-a constituit în obiectiv naţional, obiectiv strategic pentru noi, şi anume, accederea la Organizația pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică. Sunt convins că nu trebuie să vă dau detalii despre ce înseamnă această instituție. Cred că pot să vorbesc suficient de tare fără să mai fie nevoie de microfon. Aşa se întâmplă şi în viaţă. Câteodată lucrurile merg, câteodată lucrurile nu merg, dar cu stăruință şi tenacitate se revine pe drumul cel bun, ca în final să ne atingem obiectivul. Doamnelor şi domnilor, sunt foarte onorat să am această întâlnire cu dumneavoastră. Este un lucru pe care l-am stabilit a fi parte dintr-un program de politică externă pe care îl desfășurăm la nivelul guvernului. Nu contează că este vorba de premier. Orice membru al cabinetului, atunci când are o activitate în străinătate, trebuie să-şi găsească timp să se întâlnească cu românii din diaspora”, a transmis Ciucă, între altele, celor prezenți la întrevederea de joi, 15 decembrie.

author avatar
Andrei Coman
228 afisari

11 COMENTARII

  1. …sugi mai bine decât mă așteptam… să io sugi și la Trabucel și apoi să vă lingeți in c.ur unu’ pe altu’ nespălaților

  2. Ambasada imbuibatilor sa respecte normele privind controlul antiterorist al corespondentei si sa ne scuteasca !
    Dar daca era vorba de Coreea de Nord, Afganistan etc. se mai cutremura presa din cauza unui plic plin cu praf de creta ?
    Jegurilor !

  3. Alo, alo, domnu` jeneral de kart-on ghip-sat niku ciukan-ezul a ajuns deja la ambasada de la Paris ? Nu inca ? OK, o sa revenim mai tarziu, stati pe receptie 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai mac-iuca, vezi ca asta a fost trimis sau de prietenii tai din Oster-reich-ul na-zist, sau de pit-ikul acto-ras ratat de zdre-linski din ukro-na-zia naz-ista !! Vezi ca data viitoare astia sunt capabili sa trimita cu drona ditamai nucl-eara, asa ca atentie, bai porku-sorule obez si gras de 120 de kile ce miscari bruste faci pe acolo, pe la Paris, ca e cam plin de kurku-beisti ca tine, sa nu te ia in kolimator astia 🙂 Bai ciukanzeule, stii si tu cum e in razboi, scapa numai cei care ii prostesc mai rapid pe ceilalti, e deja care pe care, daca nu esti atent, te manca astia in jungla urbana din tzi-gania lui Micron pitikul globalist 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger