AcasăNewsALERTĂ pe litoral! Românii au început să-și anuleze vacanțele. Ce au transmis...

ALERTĂ pe litoral! Românii au început să-și anuleze vacanțele. Ce au transmis experții

litoral

Panică mare printre români, după alerta de holeră din Ucraina! Tot mai mulţi îşi anulează vacanţele la mare de teama unei noi epidemii.

Poluarea masivă provocată în Marea Neagră de distrugerea barajului Nova Kahovka se îndreaptă către zonele turistice ale litoralului. Este de așteptat ca și aproape de zona României să apară unele probleme.

Alertă de holeră pe litoral!

Un anunț în acest sens a fost făcut de cercetătorii de la Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Marină, care monitorizează situația. În această perioadă, Direcția de Sănătate Publică din Constanța face zilnic teste ale calității apei mării.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat asupra prezenței bacteriei care provoacă holera în zonele afectate de distrugerea barajului de pe râul Nipru. Din această cauză, în Ucraina este deja declanșată o alertă de holeră.

„Noi voiam să mergem peste aproximativ două săptămâni. Am anulat tot!”, spun persoanele pe Facebook după ce şi-au anulat sejururile.

Anunțul OMS

Ştefan Necula, manager agentie turism: „Nu cred că trebuie să-şi facă o problemă în acest sens, pentru că avem o distanţă foarte mare până la Odessa”.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunţă că „Pentru România, riscul de holeră, ca urmare a evenimentelor din Ucraina, este probabil extrem de redus”.

Chiar dacă valul toxic ar ajunge în dreptul ţărmului românesc, ar fi împins spre larg de forţa Dunării, prin curenţii care acţionează spre nord şi de vânt.

author avatar
Andreea Vlad
2.290 afisari

21 COMENTARII

  1. Vai. ..da Buhnici ce o sa faca Unde mai vede el piele …buci…?Majoritatea care merg la mare de asta se duc ca sa priveasca femeile pe femei ,barbatii pe barbati …ce mai …homalai sadea!

    • ZIARE.COM EXCREMENTELE JURNALISMULUI ROMANESC NISTE DESEURI UMANE CE FAC PROPAGANDA POLITICA MINCINOASA DIFUZAND DE FAKE NEWS SI INJURA CITITORII ZIARE COM CEL MAI IMPUTIT SITE CE EXISTA IN ROMANIA TOTI ANALFABETII SI LINGAII IN KOOR S-AU ADUNAT PE ZIARE.COM SA PREASLAVEASCA CLASA POLITICA SI COMANDANTUL SUPREM TROLLUL CEL MAI LINGAU IN KUR , FIIND UN POSTAC JEGOS CE SE CREDE ELVETIAN MacGigi MARTALOG IMPUTIT SI LIBIDINOS CE-SI VARSA ZILNIC DEJECTII PE ZIARE.COM

      ZIARE.COM ACREDITEAZA TOTI ANALFABETII CE COPIAZA ARTICOLE DE PE INTERNET SI LAUDA GUVERNUL DE JEGURI INCOMPETENTE CE CONDUC AZI TARA IN PRAPASTIE
      PE ZIARE.COM TOTI SUGACII SI LINGAII IN KOOR S-AU REUNIT SA ELOGIEZE ACESTE REBUTURI UMANE DIN GUVERN CE SI-AU TRAS DOCTORATE FALSE , PLAGIIND SI TRISAND SI MAI ALES PE STERPUL CELEBRU , MICRO PENIS DE SIBIU , MARE TURIST SI AMATOR DE GOLF SI DE AVIOANE DE LUX

      SA SUJETI PULOCUL ZIARE.COM LA TOTI ROMANII
      ROMANII TOTI SA-SI BORASCA POOLILE IN GURA VOASTRA DE ZDRENTE ZIARE.COM SI IN GURA CURVELOR ANALFABETE SI LABAGIILOR CE POSTEAZA PE ZOAIE.COM

  2. Vibrionului holeric ii place mediu bogat în oxigen, ceea ce e mai greu în apa Marii Negre….
    Contaminarea e pe cale digestiva.
    Spaima de holera e ca spaima de Covid.

    • Exact, probabilitatea de a lua holera este mai mica de 10 ori decat de a fi lovit in trafic de un nebun. Am bilete la mamaia pentru 25 iunie si ma duc. In cel mai rau caz nu intru in mare, stau doar la piscina. Fac o excursie de o zi si in Bulgaria si ma imbaiez la Sunny Beach. Nu mai intrati in panica! Abia asteapta hotelierii sa anulati vacantele, sa aiba profit maxim, ca banii inapoi nu-i vedeti!

      • Să-ți faci și waxul anticovid dacă tot mergi la mamaia și „sanibici”. Că-i indicat meltenilor de rit cocălar.

  3. Se trezeste cate un neica nimeni, auzi, de la Institutul de Marina, care n-a zis nimic pana acum de deversarile in mare a tuturor mizeriilor hotelurilor si localurilor de pe plaja, se trezeste, zic si alerteaza degeaba lumea… Oare bulgarii sant tot atat de prosti ca raspandacii nostri ??/ Cred ca nu deoarece unul, mai sus, a spus ca se duce sa se scalde la bulguri. O fi alta mare neagra, alta apa, nu ca la noi plina de prostie.

  4. Stati acasa fratilor si eu am anulat vacanta in grecia din cauza emigrantilor si a nesimtiri fata de romanii.

  5. Bă ori nu e ,ori e…!..
    Nu sunt un milion de microbi , ci doar
    câțiva!…ha,ha,ha…
    E suficient să ia unul holera și gata…
    D-abia astept să-l văd pe Iohannis cu botniță …

  6. IN CADA ACASA SAU PISCINA AFARA IN CURTE CINE STA LA CASA ASA CA RAMINEM CU BANI IN PORTOFEL SI ANUL ACESTA NU

  7. Merg la bulgari ca acolo nu e M Neagra e doar bulgărească au și serv cu ai ce sa mai ,propaganda e doar aici!!Turismul romanesc dacă nu moare singur e ajutat !!

  8. Alta vrajeala pentru a distruge turismul romanesc! Fix acum in sezon a aparut holera! Desigur, aia cu pfizer fac cozi sa intrebe de vaxinuri de holera :))))) va-n gura de lachei sclavi ai sistemului

  9. Aloooooo, Rafila, iesi si lamureste-i pe mutanti, ca intra in fibrilatie !!!
    Si spune-le alora de la oms, unde esti tu reprezentant, ca ne stergem la cur cu ei si cu sfaturile lor CRIMINALE !

  10. Ce spune acest fost ofiter SIE despre mafia SRI, a fost batut de securisti dupa ce l-au folosit ca spion afara si apoi s-au debarasat de el si el ii demasca pe tortionarii din sistemul mafiot securist!!!

    Copii de liceu vin si ma intreaba: „Catalin au venit la scoala cei din SRI, invatam carte foarte bine, ce ne sfatuiesti? Le putem accepta oferta?” Cititi mai jos…
          15/06/2023
     https://veghepatriei.wordpress.com/2023/06/15/copii-de-liceu-vin-si-ma-intreaba-catalin-au-venit-la-scoala-cei-din-sri-invatam-carte-foarte-bine-ce-ne-sfatuiesti-le-putem-accepta-oferta-cititi-mai-jos/

    Le-am spus acelor copii: „Sunteti micuti, nu ati implinit nici macar 20 de ani, SRI-ul este o institutie doar pe foaie, sa asigure functionalitatea statului roman, in realitate reprezinta cupola sub care s-au strans vechile si actualele retele de spionaj ce au capusat intreg aparatul de stat! Puterea SRI-ului este atat de uriasa incat au oameni peste tot, inclusiv in puscarii, spitale, sistem de invatamant, Politie, Jandarmerie, DIICOT, DNA! Cunosc cazuri de procurori si judecatori care sunt ofiteri SRI adanc ingropati in sistemul public, identitati „fantoma” chiar si pentru cei care lucreaza in SRI!

    95% din ofiterii SRI sunt rude intre ei, model mafiot italian si masonic, afacerilor lor de casa insumeaza miliarde de euro, de la traficul de arme si droguri si pana la macrocriminalitate. SRI-ul dupa modelul defunctei Securitati nu s-a dat in spate de la nimic, inclusiv crime camuflate ca „accidente”! In SRI daca ai gresit cu o virgula, nu functionezi 24/24 ca o masina, in secunda urmatoare esti dat afara si iti pun in vedere ca vei ajunge boschetar daca iti drumul la gura! Da, cunosc cazul unui subofiter SRI care a ajuns sa doarma pe banci in parcul Garii de Nord!
    Pentru rezistenta psihica sunt folosite droguri aduse din Statele Unite, Germani, Franta si Israel, prin hipnoza induse anumite stari pentru a te transforma intr-o simpla papusa ce executa ordine, dupa varsta de 50 de ani putini scapa de infarct sau atac cerebral!

    România e cangrenata de cancerul corupției de pe timpul lui Eminescu și cînd cineva are cancer numai scapă, așa și cu țara e pe mîna jigodiilor și gunoaielor sataniste de torționari și în comă canceroasă de peste 150 de ani ca să nu zic de mai mult timp. Statul mafiot e o organizație teroristă care a distrus scoala, economia și a furat totul din Romania și au dat la străinii sataniștii. E cutremurător și adevărat ce spune acest fost ofițer SIE care după o misiune a fost bătut și aruncat, lăsat să moară într-o groapă din Cehia, a scăpat ca prin minune fiind găsit de niste săteni din Cehia și dus la spital. Deci jigodiile sataniste te folosesc și apoi ca să nu vorbești
    despre furaciunile lor te omoară!!

    Un sistem de ” justiție” ( injustiție) care nu vrea să rezolve crimele din 89 ( peste 1200 de morți), mineriadă, reprimarea din 10 august 2018 și altele, dovedește că e un sistem terorist care își protejează torționarii călăi careîn loc să facă justiție, ceea ce arată că acest stat e un grup infracțional organizat mafiot care asuprește poporul și este complice cu hoții, sarlatanii, escrocii care trebuie să stea la pușcărie. Ba mai mult călăii torționari teroriști spagari pentru crimele lor primesc și sint răsplătiți cu pensii penale că au ucis,  terorizat și bătut poporul, aparind statul mafiot securist care e un grup infracțional organizat mafiot și terorist.

  11. Fost senator și colonel american: Contraofensiva ucraineană se transformă într-o tragedie. 7.000 de morți, 160 de tancuri și 360 de blindate au fost distruse în doar o săptămână.
    Contraofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei se transformă într-o tragedie pentru Kiev, a scris pe Twitter Richard Black, membru al Partidului Republican, fost senator și colonel al Forțelor Armate ale SUA.

    „Ofensiva Ucrainei a lovit un zid de oțel. 7.000 de morți, 160 de tancuri și 360 de vehicule blindate de transport de trupe au fost distruse în doar o săptămână. Este o baie de sânge inutilă”, a spus el.

    Senatorul a adăugat că este inuman să ceri Ucrainei să lupte „atâta timp cât este nevoie”.
    15 iunie 2023
    https://flux24.ro/fost-senator-si-colonel-american-contraofensiva-ucraineana-se-transforma-intr-o-tragedie-7-000-de-morti-160-de-tancuri-si-360-de-blindate-au-fost-distruse-in-doar-o-saptamana/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger