AcasăNewsAlertă pe lacul Siutghiol: doi pescari au dispărut! Ce au găsit pompierii...

Alertă pe lacul Siutghiol: doi pescari au dispărut! Ce au găsit pompierii plecaţi în căutarea bărbaţilor (VIDEO)

S-a dat alarma în judeţul Constanţa. Două persoane care ar fi dispărut în lacul Siutghiol sunt căutate de pompieri şi de scafandri, iar până în prezent au fost găsite o barcă şi mai multe plase de pescuit.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică, în jurul orei 23, pentru căutarea a două persoane, probabil dispărute, în lacul Siutghiol, între Ovidiu şi Palazu Mare.

Vremea împiedică salvatorii

Deocamdată, nu sunt veşti foarte bune în privinţa pescarilor dispăruţi.

„Căutările au fost sistate în jurul orei 2.10 din cauza condiţiilor hidrometeorologice. În zona indicată de martori a fost găsită barca şi mai multe plase. În această dimineaţă, la ora 8, au fost reluate căutările”, a declarat purtătorul de cuvânt la ISU Dobrogea.

În zonă intervin un echipaj de prim-ajutor, o autospecială de stingere, o ambarcaţiune şi trei scafandri.

Cine sunt tinerii care au dispărut

Cei doi pescari dați dispăruți în Lacul Siutghiol sunt doi tineri de 21, respectiv 30 de ani din Ovidiu, județul Constanța. Unul dintre tineri este tatăl a doi copii.

Bărbații ar fi plecat pe lac după lăsarea serii să scoată plasele de pescuit și nu s-au mai întors, conform ziuaconstanta.ro.

„Îi cunoșteam, pescuiam împreună. Au plecat după ce s-a întunecat. I-am căutat câteva ore după care am sunat la 112“, a spus unul dintre prietenii tinerilor dispăruți.

Inițial se știa că s-ar afla pe lacul Siutghiol între Ovidiu și Palazu Mare, zona Boreal. Ulterior, căutările au fost mutate în zona Mamaia, unde ar fi fost găsită barca și haine.

author avatar
Andrei Ștefan
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger