AcasăNewsALERTĂ pe Dunăre! Două bărci s-au ciocnit: a intervenit elicopterul SMURD

ALERTĂ pe Dunăre! Două bărci s-au ciocnit: a intervenit elicopterul SMURD

sursa foto: pescarulvanator.ro

S-a dat alarma în Delta Dunării. Două ambarcaţiuni s-au ciocnit, duminică, în Delta Dunării, în zona localităţii Mila 23. O persoană este dată dispărută.

Pompierii şi poliţiştii intervin pentru căutarea acesteia.

Bărbatul dispărut are 30 ani

Bărbatul căzut în apă are în jur de 30 de ani. El este căutat de polițiști, pompieri, iar la intervenție este folosit și un elicopter.

Accidentul s-a produs pe canalul Olguţa de pe raza localităţii Mila 23, informează inspectoratele judeţene de Poliţie şi pentru situaţii de urgenţă din Tulcea.

Un elicopter SMURD participă la căutări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea a comunicat că la faţa locului intervin cinci subofiţeri, cu două ambarcaţiuni, precum şi un elicopter SMURD.

„Astăzi, în jurul orelor 12.10, s-a primit un apel pe 112 de la un cetăţean care a sesizat că, pe canalul Olguţa, pe raza localităţii Mila 23, a avut loc o ciocnire între două ambarcaţiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă şi nu a putut fi găsită.

Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani”, a transmis IPJ Tulcea.

Cum s-a întâmplat accidentul?

Se pare că ambarcațiunea rapidă „Pelicanul Expres”, ce efectuează cursa de pasageri între Mila 23 și Tulcea, ar fi fost lovită de o altă ambarcatiune ce ieșea din canalul Olguța,o nava tip Corsar ce aparține unei firme de turism din Tulcea, conform celor de la Antena 3.

Asociaţia SOS Water Rescue a anunţat inițial că o barcă a fost acroşată de o ambarcaţiune în care se aflau turişti, pe un canal din Delta Dunării.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au transmis că două echipaje se deplasează în zona respectivă pentru căutarea persoanei dispărute.

author avatar
Andrei Ștefan
176 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta e nimic !
    La mine in fata blocului s-au ciocnit doua trotinete electrice si un a disparut, cu trotinetist cu tot !
    Vai de jurnalisticaa voastra de deraiati !

  2. Incerc sa ii inteleg pe soferi pentru distanta mica dintre o banda si alta dar pe ditamai canalu’ si cu vizibilitate de porc, sa te ciocnesti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger