AcasăNewsAlertă pe aeroportul din Liverpool, din cauza unui român. Din bagajul lui...

Alertă pe aeroportul din Liverpool, din cauza unui român. Din bagajul lui curgea sânge / Ce s-a întâmplat

aeroportAlertă pe aeroportul din Liverpool, din cauza unui român. Din bagajul lui curgea sânge / Ce s-a întâmplat

Angajații aeroportului din Liverpool au dat alarma, duminica trecută, după ce în cala unui avion care venea de la Cluj Napoca era plin de sânge, care se scursese dintr-un geamantan.

Angajații companiei aeriene au fost uluiți când au descoperit că bagajul suspect era îndesat cu carne de porc congelată, care până la destinație s-a dezghețat.

Un român a luat în bagaj carne de porc congelată

Pasagerul căruia îi aparținea bagajul, un cetățean român, adusese cu el o cantitate mare de carne de porc, pentru sărbători. În timpul zborului, din bagajul său a început să curgă sânge, care a ajuns și la alte 40 de bagaje.

După ce avionul a aterizat, personalul aeroportului din Liverpool a sezisat problema și a trimis înapoi la Cluj Napoca toate cele 40 de bagaje pentru mai multe investigații. Când au fost deschise bagajele, a fost găsită carnea de porc. Acum, bagajele celor 40 de călători vor fi trimise înapoi la Liverpool.

După ce s-a descoperit faptul că nu s-a comis nicio ilegalitate, cele 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Liverpool, pentru ca pasagerii să le poată recupera.

author avatar
Andreea Vlad
564 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger