AcasăNewsAlerta meteo: Cod portocaliu de ploi si vijelii in trei judete!

Alerta meteo: Cod portocaliu de ploi si vijelii in trei judete!

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie avertizeaza asupra faptului ca in urmatoarele zeci de minute vor cadea ploi insemnate cantitativ, insotite de descarcari electrice si vant puternic, in trei judete din zona Moldovei.

Ca urmare, a fost emisa o atentionate nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD PORTOCALIU pentru Vrancea si Bacau si Botosani, meteorologii anuntand ca, pana la ora 14, cel putin, zonele amintite, situate in estul tarii, vor fi afectate serios de precipitatii.

ANM informeaza ca vor cadea precipitatii ce pot depasi, local si 35-40 l/mp, ca se pot produce vijelii, dar si ca ploile vor fi insotite de caderi de grindina si ca se vor porduce frecvent descarcari electrice.

Sub atentionarea nowcasting COD PORTOCALIU de vreme severa se vor afla, pana la ora 14, localitatile Darabani, Saveni si Dorohoi, situate in centrul si nordul judetului Botosani, precum si jumatatea de nord a judetului Vrancea – localitatile Vidra, Panciu, Fitionesti, Ruginesti, Adjud, precum si sudul judetului Bacau.

Sursa foto: replicaonline.ro

323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger