AcasăNewsAlertă maximă în Sibiu. Minoră de 14 ani, răpită noaptea de 4...

Alertă maximă în Sibiu. Minoră de 14 ani, răpită noaptea de 4 indivizi mascați

minoraAlertă maximă în Sibiu. Minoră de 14 ani, răpită noaptea de 4 indivizi mascați

Inspectoratul de Poliție din Sibiu a emis o alertă de răpire a unei minore din orașul Tălmaciu. Adolescenta de 14 ani ar fi fost răpită de acasă, în jurul orei 03:00, de patru bărbați.

Carolea Luminița, o adolescentă de 14 ani din Sibiu, a fost „luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate”, în noaptea de duminică spre luni, și obligată să urce într-o mașină al cărei șofer „s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, a transmis Poliția Română.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 3.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, Carolea Luminița, în vârstă de 14 ani. Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 3.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, a informat IGPR.

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se o celulă de criză și au fost declanșate ample căutări de către mai multe echipaje de Poliție din Sibiu.

Poliția a transmis și semnalmentele fetei: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. „La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu”, a anunțat Poliția.

author avatar
Andreea Vlad
311 afisari

7 COMENTARII

  1. ” ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. ”

    -ucraineeanca 100%!

    (maxtor e specialist in ” rasa alba „…..)

  2. Intreb retoric: nu cumva atatea rapiri de adolescente ne vor face sa acceptam cu usurinta camere de monitorizare, tehnologii de localizare…Parca e introducere pentru filmul „Film 2022 Guvernul Mondial-Prigoana 666 Subtitrat In Romana”

    • „1984” roman de George Orwell scris in 1884, acolo este descrisa ideea de Big Brother care vede si supravegheaza tot. Plus limbajul subliminal cu „Obey!”, adica Supune-te. A fost facut si film, merita vazut.

  3. O va căuta și găsi Barbu ghe. cu tovarășii săi, toți din mediul ” privat „, desigur.
    Bugetarii pot sta liniștiți la…o bere.
    Rezolvă tot onorabilul „privat” Barbu ghe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger