AcasăNewsAlerta la Palat, student arestat. Amenintare la adresa Reginei

Alerta la Palat, student arestat. Amenintare la adresa Reginei

Un tanar de origine chineza care studiaza in Sheffield, nordul Angliei, ajuns pe mana oamenilor legii, fiind acuzat ca ar fi incercat sa intre in incinta Palatului Buckingham, resedinta Reginei, avand asupra sa un obiect contondent. N-a apucat sa ajunga prea departe, pentru ca a fost oprit de responsabilii care se ocupa de securitatea incintei.

Incidentul dateaza de zilele trecute, insa abia marti a ajuns la urechile opiniei publice. Mai precis, conform standard.co.uk, reprezentantii legii sustin ca vinerea trecuta, studentul in varsta de 25 de ani ar fi avut asupra sa un briceag ascuns intr-un pantof si ca ar fi amenintat ca avea de gand sa o ucida pe regina Elisabeta.

A fost dus intr-o prima faza in arest, iar ulterior in fata magistratilor. A fost supus si unei expertize psihiatrice, in urma careia ar fi fost descoperite anumite probleme de ordin mintal, ce au dus la schimbarea incadrarii faptei de care a fost acuzat intr-o prima faza la cea de port ilegal de arma. Chiar si asa, chinezul nu a scapat complet de belea.

73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger