AcasăNewsALERTĂ la metrou Lujerului! Mai mulți călători, împinși pe șine. O femeie...

ALERTĂ la metrou Lujerului! Mai mulți călători, împinși pe șine. O femeie a fost reținută și trimisă la psihiatrie

metrouALERTĂ la metrou Lujerului! Mai mulți călători, împinși pe șine. O femeie a fost reținută și trimisă la psihiatrie

Alertă la metrou, în stația Lujerului! O femeie a încercat să împingă mai mulți călători pe șinele de tren. Din spusele celor care au văzut scenele uluitoare, individa i-ar fi agresat pe oameni cu o cruce mare de lemn.

Incidentul s-a produs marți seara, în jurul orei 17.00, în staţia de metrou Lujerului. Femeia l-a împins pe un bărbat, apoi s-a apropiat de o tânără pe care a împins-o cu un obiect. Din fericire, în acel moment trenul se afla în staţie, astfel că nu a existat pericolul ca pasagerii să cadă pe şine.

Cel care a reuşit să o fotografieze a reclamat incidentul la poliție. Ulterior a fost identificată, reținută și internată în spitalul ″Clinic de Psihiatrie Obregia″⁣.

Femeia își ataca victimele cu o cruce de lemn

Femeia este acuzată de Poliţiștii de la Transporturi şi de câţiva martori că ar fi încercat să împingă pe șine niște călători aflaţi pe peron.

Aceasta nu este însă la prima abatere. Cazul ei a fost făcut public prin intermediul unei pagini de Facebook încă de săptămâna trecută. Mai mulți călători au mărturisit că femeia i-a atacat în stația Lujerului, dar și la Unirii. Din spusele victimelor ei, femeia vorbea singură, țipa, înjura și plângea în metrou, ținând non-stop în mână o cruce maro.

author avatar
Andreea Vlad
1.216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger