AcasăNewsAlerta la Iasi! Un dement a vrut sa arunce Universitatea "Al. I....

Alerta la Iasi! Un dement a vrut sa arunce Universitatea „Al. I. Cuza” in aer

Incident stupefiant petrecut luni dimineata, in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, unde un individ a amenintat ca vrea sa arunce cladirea in aer.

UPDATE (11.09) – Atacatorul de la Iasi este un personaj cunoscut pentru problemele psihice pe care le are, el fiind internat de mai multe ori. In amfiteatru se aflau, la momentul respectiv, 40 de studenti si 4 profesori.

Respectivul avea un rucsac in spate, iar in mana un dispozitiv ce ar fi putut fi folosit pe post de declansator. Individul a strigat in gura mare ca are o bomba si vrea sa arunce in aer cladirea Universitatii.

Conform bzi.ro, individul a fost saltat de politisti si dus la interogatoriu. De asemenea, specialisti ai Serviciului Pirotehnic din cadrul SRI investigheaza continutul rucsacului pentru a vedea daca intr-adevar este vorba de o bomba sau nu.

Din primele informatii se pare ca atacatorul a reusit sa patrunda in incinta Amfiteatrului P6, Corpul A, unde mai multi studenti dadeau examenul de licenta.

Dispozitivul folosit pe post de declansator a explodat, l-a ranit pe atacator la mana, moment in care mai multe studente au lesinat, iar un student cu prezenta de spirit a reusit sa sara pe atacator si sa-l imobilizeze.

sursa foto: academic.ru

author avatar
Cristi Ionita
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger