AcasăNewsALERTĂ la Hunedoara! Cioban mutilat de urs. Animalul sălbatic l-a muşcat de...

ALERTĂ la Hunedoara! Cioban mutilat de urs. Animalul sălbatic l-a muşcat de faţă

ursALERTĂ la Hunedoara! Cioban mutilat de urs. Animalul sălbatic l-a muşcat de faţă

Un nou atac al urșilor în România! Un bărbat în vârstă de 33 de ani din județul Hunedoara, care se afla cu oile pe un deal, a fost atacat de o fiară.

Scenele cumplite s-au petrecut, vineri, 5 noiembrie, pe un deal din apropierea satului Sereca (comuna Beriu). Ciobanul a fost mușcat de față și a fost transportat de urgență la Spitalul din Orăștie, apoi a fost transferat la Spitalul Județean Timișoara.

„Apelul la 112 a avut loc în jurul orei 17.30. Victima, din comuna Boşorod, a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul municipal Orăştie pentru a primi îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-facial post-agresiune şi plagă muşcată faţă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Reamintim că în ultima perioadă mai multe persoane au fost rănite grav de urşi, iar unele şi-au pierdut chiar şi viaţa. Astfel că, Senatul a adoptat la începutul lunii septembrie un proiect de lege prin care este aprobată ordonanţa ce stabileşte sistemul de monitorizare a intervenţiilor asupra urşilor, realizate gradual, prin alungare, tranchilizare, relocare ori extragere prin eutanasiere sau împuşcare.

author avatar
Andreea Vlad
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger