AcasăNewsAlertă la București. Traian Băsescu, implicat într-un accident în centrul Capitalei

Alertă la București. Traian Băsescu, implicat într-un accident în centrul Capitalei

Coloana oficială în care se afla fostul președinte Traian Băsescu a fost implicată, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală. Din primele informații, antemergătorul acestei coloane s-ar fi ciocnit de o altă mașină care i-a tăiat calea.

Fostul președinte s-ar fi aflat în a doua mașină a coloanei.

Cum accidentul nu s-a soldat cu victimne, coloana oficială și-a continuat drumul.

Nu este prima oară când fostul președinte Traian Băsecu pățește astfel de incidente. În data de 30 aprilie 2018 Traian Băsescu se afla la volanul unui autoturism Volkswagen al SPP, când a tamponat mașina aflată în fața sa.

Imediat după accident, Traian Basescu nefiind rănit, a anunțat la Poliție accidentul și a plătit amenda prevazută de lege în astfel de situații.

La acel moment, purtătorul de cuvânt al Poliției a spus că rezultatul alcooltestului a fost zero. Întrebat cum s-a produs accidentul, șeful statului a glumit, spunând: „Treceam prin fața Primăriei și…amintirile”.

Potrivit unui comunicat al Președinției, autoturismul Volkswagen Golf cu numarul B 11 FRH aparținea SPP.

Pentru accidentul produs, lui Traian Băsescu i s-a întocmit process verbal și a fost sancționat cu 3 puncte la permisul de conducere, potrivit antena3.ro

 

author avatar
Silviu Dumitru
485 afisari

5 COMENTARII

  1. băseschioru are parte de coloana oficiala ca fost președinte?? Cu antemergator?? La americani tot la fel e?Are și merite deosebite bețivanu nației!

  2. @ Apreciați că și domnul Gabriel Oprea ar trebui invitat să explice în ce condiții are Traian Băsescu dreptul de fi însoțit de antemergător de la Poliția Rutieră la deplasările cu mașina și care ar fi componența coloanei la care mașina poliției ar trebui să asigure deplasarea, în spețe precum cea prezentată în articol, pentru că și domnul Gabriel Oprea are experiențele dumnealui referitoare la deplasările cu antemergător din partea Poliției Rutiere, ?

  3. Cu siguranță domnul Petrov e cautat de infiltratii garii din Tiraspol pentru datorii mai vechi… Hihihi

  4. Da nu poate nenorocitu sa mearga pe jos sau cu bicicleta ca Guse ca are averi nemasurate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger