AcasăNewsAlertă de Covid-19! Tatăl fostului prim-ministru al României, infectat cu noul coronavirus!...

Alertă de Covid-19! Tatăl fostului prim-ministru al României, infectat cu noul coronavirus! Poveste incredibilă dezvăluită chiar de medici

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă, după ce un medic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Medicul Dorin Giol a afirmat că s-a infectat cu coronavirus după ce a fost de mai multe ori acasă la un pacient, în vârstă de 80 de ani, pentru a-i face tratament ambulatoriu.

Cine este pacientul „0” la Brăila

Persoana în cauză la care s-a deplasat medicul este chiar tatăl fostului premier Mihai Tudose! Bătrânul e infectat cu coronavirus și are și boli preexistente. În timpul liber, medicul Dorin Giol îi asigura bătrânului tratamentul pentru coronavirus.

Mihai Tudose a confirmat această situație, dar nu a dorit să comenteze prea mult.

Cert este că, medicul Dorian Giol a luat contact, prin profilul meseriei cu mai multe persoane, inclusiv cu colegii de serviciu.

„Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, a declarat o sursă de la Ambulanța Brăila, precizând că este posibil ca acest caz să producă și un focar de coronavirus.

Mihai Tudose confirmă informația

Fostul premier este afectat de această situație având în vedere că părintele său în vârstă de aproape 80 de ani suferă și de boli cronice.
În perioada pandemiei de coronavirus, în Băila au fost mai multe focare de infecție.

La Spitalul Județean de Urgență Brăila doi medici cardiologi, cinci asistente și o infirmieră au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Prefectura Brăila arată într-un comunicat de presă că cele 8 noi cazuri de COVID-19 sunt: doi medici cardiologi, cinci asistenți – patru pe secția Cardiologie și unul pe secția Medicină internă 2 – compartiment Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice – și o infirmieră.

author avatar
Eli Dan Davidescu
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger